Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Nisu nam bili dobri'

Je li Josip Perković progovorio o ubojici Stjepana Đurekovića?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nitko iz Hrvatske nema problema s tim koga je Josip Perković mogao spomenuti kao potencijalnog ubojicu Stjepana Đurekovića, jer nitko nije sudjelovao u toj operaciji smatra njegov odvjetnik Anto Nobilo.

Nakon što je Josip Perković rekao kako zna tko je ubojica Stjepana Đurekovića, njegov odvjetnika Anto Nobilo kaže kako u odvjetništvu nije govorio o tome, te kako nije njihov posao da daju takve informacije, već da dokažu da Perković to nije učinio.

Pročitajte i ovo Privođenje osumnjičenog za ubojstvo Ukrajinca u Slavonskom Brodu - 6 U stanu Cure detalji o ubojstvu u Slavonskom Brodu: Na proslavi rođendana izbila je tučnjava... Jill Dando Tko je na snimci? Novi trag u ubojstvu omiljene britanske voditeljice: Sumnjaju da joj je presudio poznati srpski zločinac

'Prvo moramo vidjeti što će se sada dogoditi. Gospodin Perković mora znati hoće li biti u Njemačkoj ili Hrvatskoj. Drugo, ne znamo hoće li biti ukinuta zastara. Ako on ne bude izručen Njemačkoj, a bude ukinuta zastara, možda Državno odvjetništvo pokrene postupak. U ovom trenutku to i se ne isplati raditi, kad imate zastaru. Nijemci nisu zaslužili, nisu nam bili dobri, pa nisu zaslužili da im damo informaciju', rekao je Nobilo.

Ispovijest čovjeka koji je posvađao Njemačku i Hrvatsku

Uhićen Josip Perković! Odvjetnik Nobilo kaže: 'Protivi se izručenju iz tri razloga'

Evo što svjetski mediji pišu o uhićenju Perkovića!

'Hrvatska služba nije sudjelovala u toj akciji, apsolutno. Prema tome, nitko iz Hrvatske nema problema s tim. Nije naše da razotkrivamo i pokazujemo tko je što napravio. Naše je da dokažemo da Perković nije kriv. Tu ćemo napraviti neki balans. Dat ćemo dovoljno informacija da se vidi da on to nije, a sad tko je - to nije naš posao', kaže Nobilo.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene