Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Melem za oči

Ni kiša nije spriječila tisuće posjetitelja da dođu na ovogodišnji Floraart

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Unatoč kiši i lošem vremenu koje se danas nadvilo nad Zagrebom, tisuće su ljudi pohitale na ovogodišnji Floraart.

U mnogim dijelovima Hrvatske danas je pljuštala kiša. U samom središtu Zagreba vozači su testirali umijeće vožnje po desetak centimetara nakupljene vode.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ulaz besplatan Otvoren "Floraart" na zagrebačkom Bundeku Slika nije dostupna Jedan od najvećih u Europi Otvoren Floraart na Bundeku

No, promjenjivo vrijeme i kiša ipak nisu pokvarili doživljaj ljubiteljima cvijeća. Na međunarodnu izložbu Floraart dolaze iz svih dijelova Hrvatske i nije im žao izdvojiti koju kunu za sramežljivu mimozu ili ananasovu kadulju.

>> Doznajte zašto nam riba smrdi, a cvijeće miriše!

Osim lijepog cvijeća, na Floraartu može se dobiti i kvalitetan savjet. Među stotinama biljaka svatko pronađe nešto po svom guštu. 'Ovdje sam našla nešto što mi se sviđa. Ove fuksije koje su ovak posebne. Sad idemo dalje pa ćemo vidjeti. U svakom slučaju, praznik za oči', rekal je jedna posjetiteljica.

Prodavači su iznimno zadovoljni. Velike su i ponuda i potražnja. 'Svaki si bar nešto malo priušti, barem sitnicu', kaže uzgajivačica Karolina Krklec.

Besplatan ulaz i akcijske cijene čak i kad je loše vrijeme uspijevaju privući tisuće ljubitelja cvijeća iz cijele zemlje.

 Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene