Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Udruga Nezavisni dragovoljci hrvatski priopćila je kako želi upozoriti hrvatsku javnost na činjenicu da 'revolucionarni' pokret sindikalnih čelnika neće proći.


'Gospoda sindikalisti niti u jednom trenutku nisu se sjetili i digli svoj glas kako bi se spriječilo smanjenje mirovina djeci poginulih hrvatskih branitelja, a posebno djeci bez oba roditelja', navodi u priopćenju udruga Nezavisni dragovoljci hrvatski te ih poziva da se 'odreknu dijela svojih velikih plaća' i zajedno s njima izbore pravo djece njihovih poginulih suboraca.

Vezani članci Poplave u Njemačkoj Nove poplave pogodile Njemačku i Austriju i dalje raste broj poginulih: "Ceste i mostovi moraju biti brzo popravljeni'' Posljedice poplava u Erfstadtu kod Kölna Zastrašujuće fotografije nakon poplava u Njemačkoj obilaze svijet: Područje oko Kölna doslovno progutala bujica

>> Sindikati prikupili 97 posto potrebnih potpisa

U priopćenju navode kako su članovi te udruge uputili prijedlog Vladi Republike Hrvatske odričući se i svojeg dijela primanja da se djeci bez oba roditelja ne smanjuje naknada koju dobivaju samo za vrijeme školovanja. 'Gospodo čelnici sindikata, nedavna prošlost Vam poručuje da ste obvezni čuvati i štititi ono za što su naši suborci dali živote. Hrvatska prije svega! Pomognite Hrvatskoj!', navodi u priopćenju udruga Nezavisni dragovoljci hrvatski. (Hina)