Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prava djece poginulih branitelja

'Sindikati nisu digli glas kad su smanjene mirovine djeci poginulih branitelja'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Udruga Nezavisni dragovoljci hrvatski priopćila je kako želi upozoriti hrvatsku javnost na činjenicu da 'revolucionarni' pokret sindikalnih čelnika neće proći.

'Gospoda sindikalisti niti u jednom trenutku nisu se sjetili i digli svoj glas kako bi se spriječilo smanjenje mirovina djeci poginulih hrvatskih branitelja, a posebno djeci bez oba roditelja', navodi u priopćenju udruga Nezavisni dragovoljci hrvatski te ih poziva da se 'odreknu dijela svojih velikih plaća' i zajedno s njima izbore pravo djece njihovih poginulih suboraca.

Pročitajte i ovo Detalji prometne nesreće - 4 ispali iz auta Detalji stravične nesreće na A1: U automobilu je bio i pas - pobjegao je, građani mole za pomoć Slika nije dostupna Nezavisni dragovoljci hrvatski za hitnu objavu Registra branitelja

>> Sindikati prikupili 97 posto potrebnih potpisa

U priopćenju navode kako su članovi te udruge uputili prijedlog Vladi Republike Hrvatske odričući se i svojeg dijela primanja da se djeci bez oba roditelja ne smanjuje naknada koju dobivaju samo za vrijeme školovanja. 'Gospodo čelnici sindikata, nedavna prošlost Vam poručuje da ste obvezni čuvati i štititi ono za što su naši suborci dali živote. Hrvatska prije svega! Pomognite Hrvatskoj!', navodi u priopćenju udruga Nezavisni dragovoljci hrvatski. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene