Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SDP-ova kritika

Nezakonito iskopavanje šljunka : 'Država se ne želi obračunati s mafijom'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
SDP-ovci Mirela Holy i Goran Kutlić uputili su državnoj vlasti kritiku zbog nereagiranja na štetno i nezakonito iskopavanje šljunka u Ježdovcu.

Vodocrpilište u Ježdovcu sustavno se uništava iskopavanjem šljunka već desetak godina, a zadnjih par godina to uništavanje je intenzivno, poručili su na današnjoj konferenciji za novinare Goran Kutlić, SDP-ov zastupnik u Gradskoj skupštini Zagreba te Mirela Holy, predsjednica Savjeta za zaštitu okoliša SDPH i potpredsjednica saborskog Odbora za zaštitu okoliša.

Pročitajte i ovo Mišel Jakšić, saborski zastupnik Za Dnevnik Nove TV Mišel Jakšić otkrio tko će biti nositelji lista SDP-a: "Imamo jedan sjajan spoj. Ima nezadovoljnih, ali su u manjini" Peđa Grbin lider bez karizme Tko je Peđa Grbin? SDP-ov "Veli Jože" ispričavao se zbog pjevanja Thompsona i vožnje, a suprugu je branio od skandala

Upozorili su kako se rupe koje nastanu iskopavanjem šljunka pune smećem koje šteti flori i fauni tog područja. Situaciju dodatno pogoršava činjenica da se radi o području pod arheološkom zaštitom.

Holy i Kutlić rekli su kako inspekcije ne mogu ništa, a da se država ne želi obračunati sa cijelom situacijom koju je preuzela mafija. Iskopavanje šljunka nazvali su organiziranim kriminalom.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene