Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jako jugo s kišom

VIDEO FOTO Snažan vjetar čupao stabla i odnio krov u Opuzenu: Uništen automobil, oštećen kamion i skladište tvrtke

Olujno jugo s tučom napravilo je znatnu materijalnu štetu u Opuzenu. Snažan vjetar čupao je stabla i odnio krov s jednog skladišta.

Snažno jugo s tučom napravilo je štetu u Opuzenu, javlja reporter Dnevnika Nove TV Mario Jurič.

Pročitajte i ovo Obilna kiša u Afganistanu izvanredno stanje Raste broj stradalih nakon obilnih kiša i nevremena: Zbog sukoba i loše infrastrukture, dvije zemlje teško se s time nose tuča Tuča i grmljavina VIDEO/FOTO Veliko nevrijeme u središnjoj Istri: Tuča i munje iznenadile stanovnike

Snažan vjetar čupao je stabla i odnio krov skladišta jedne tvrtke i bacio ga na parkirani kamion. Policija je, kako navode, dobila dvije dojave o štetama.

"U Opuzenu, oko 15:35 sati došlo je do jakog nevremena s kišom i vjetrom. Stablo visine oko 10 metara srušilo se i oštetilo automobil u cijelosti, a limeni krov s pomoćnog objekta jedne tvrtke pao je i udario u parkirani kamion", navode u PU dubrovačko-neretvanskoj za DNEVNIK.hr.

Ozlijeđenih, doznajemo u policiji, nema.

"Nevrijeme je bilo oko 15:30. Dva stabla su oborena. Jedno od njih napravilo je štetu na osobnom automobilu", kazao je opuzenski gradonačelnik Ivan Mataga.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene