Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prevrtljivo vrijeme

Grmljavinsko nevrijeme praćeno obilnom kišom i tučom veličine lješnjaka pogodilo Gospić i okolicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gospić i okolicu u subotu malo prije 15 sati zahvatilo je snažno grmljavinsko nevrijeme praćeno kišom i tučom.

Led velićine lješnjaka je za desetak minuta otresao lišće i tek zametnute jabuke, kruške i drugo voćke, pričinivši štetu, koja će biti naknadno utvrđena. Ulice Gospića preplavilo je na trenutak više od 10 cm oborina.

U Policijskoj upravi ličko-senjskoj doznaje se da je oko 15 sati na cesti Gospić- Karlobag u predjelu Takalice s kolnika sletio motociklist. Na mjesto nesreće odmah je stigla policija i Hitna pomoć, a za sada nije poznato kakve su ozljede motociklista.

Pročitajte i ovo Sunčan dan u Splitu Ljeto je uranilo Već uskačemo u kratke rukave? Prognostičar Nove TV otkriva kakvo nas vrijeme čeka u nadolazećim danima Ilustracija Vremenska prognoza Novo pogoršanje je pred nama, ali neki će u lijepom vremenu ipak uživati duže: Meteorolog donosi detalje

U drugom dijelu dana uz dnevni razvoj oblaka u središnjoj Hrvatskoj mogući su novi lokalni pljuskovi s grmljavinom. Bit će i dalje toplo, između 24 i 26 stupnjeva.

U nedjelju će u kopnenim krajevima još uvijek biti toplo i sunčano. Rijetki lokalni pljuskovi mogući su tijekom poslijepodneva, a u ponedjeljak stiže jače naoblačenje s pljuskovima, grmljavinom i osjetno svježijim vremenom.

Na Jadranu će u nedjelju biti sunčano i toplo, a u noći na ponedjeljak će doći do porasta naoblake i kiša. Više kiše biti će na sjevernom dijelu, a u utorak na južnom. I ondje će nakon vikenda temperature biti osjetno niže. (B.V./Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene