Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bez ozlijeđenih

Zbog nevremena se nasukalo čak 6 borodova na Jadranu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog nevremena koje je noćas zahvatilo sjeverni Jadran, nasukalo se šest plovila, no nitko nije ozlijeđen.

Jedrilica s devet osoba, 'Bonaventura', kod Nerezina na Lošinju, nakon nasukanja oko 1:30 sati uspjela se sama i odsukati. Tvrtka Sea help iz Malog Lošinja noćas oko 2 sata odsukala je 14 metarsku motornu jahtu 'Noi nove' kod Ilovika s dvoje talijanskih državljana, izvijestilo je Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture.

Pročitajte i ovo Dubai, 16.04.2024. - 1 neviđeni prizori FOTO/VIDEO Hrvat iz Dubaija za DNEVNIK.hr o kataklizmi: "Svi trgovački centri su potopljeni, nas su evakuirali..." Neobičan prizor u Brijunskom akvatoriju Jezivo Neobičan prizor na Jadranu, neki su uvjereni: "To je napad morskog psa..."

Nepoznata brodica odsukala je jahtu 'Denis 2' kod luke Ilovik na kojoj je bilo 9 austrijskih državljana. Ispred ulaza u lučicu na Silbi oko 2:45 sati nasukala se 8 metarska brodica s tri hrvatska državljana. Na mjesto nasukanja stigao je kapetan Lučke ispostave Silba Bogdan Lazarin i djelatnik tvrtke Emergensea. Ljudi su prevezeni, a odsukanje je odgođeno do jutra.

Jutros oko 5:30 sati nasukala se 16 metarska jahta 'Simphony' na otoku Braču. Na mjesto događaja je upućen djelatnik Lučke ispostave Milna koji je nakon odsukanja dopratio jahtu do Sumartina. Jahta u vlasništvu čarter tvrtke ULTRA s Brača ima vidljiva oštećenja. Na jahti je u trenutku nasukanja bilo šestero djece i četvero odraslih osoba.

Devet poljskih državljana nasukalo se jutros oko 6:30 sati jahtom u plićak na otoku Susku. Nema ozlijeđenih, a odsukanje se planira danas oko 12 sati kada se očekuje dolazak plime.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene