Obavijesti Video Pretražite Navigacija
čovjekov najbolji prijatelj

Sokol ga je volio: "Nakon punih pet godina ga je prepoznao! Da ste vidjeli koliko se obradovao..."

Pas Sokol nakon pet godina prepoznao vlasnika
Pas Sokol nakon pet godina prepoznao vlasnika Foto: Azil Osijek-volonteri/Facebook
U moru negativnih vijesti jedna prekrasna stiže iz Slavonije. Pas Sokol bio je izgubljen pet godina, ali igrom slučaja ponovno je našao svoju obitelj.

Pas Sokol izgubio se prije pet godina u Gradišću i obitelj ga je tražila posvuda, no bezuspješno. Sokolovi ljudi u međuvremenu su se preselili u Zagreb i, kažu, već ga stotinu puta oplakali.

Pročitajte i ovo Aron - 2 Oduzet vlasnici FOTO Potresna objava o zanemarenom bernardincu: "Za dlaku je izbjegao umiranje od gladi, a i zlostavljan je" Spasili psa s litice - 7 zapeo u jami FOTO Umislio da je divokoza? HGSS-ovci spašavali psa s litice u starom rudniku

Prije nekoliko dana u Azil Osijek stigao je pas kojeg je djevojka pokupila na Biljskoj cesti, očitali su mu čip i vidjeli da ima vlasnika.

"Pojavio se pedesetak kilometara od kuće u kojoj je živio. Kako je do ovdje stigao, gdje je bio sve te godine, pojma nemamo", piše u objavi.

Sokolov vlasnik odmah je sjeo u auto i došao po svog ljubimca, a njihov susret rasplakao je volontere.

"Da ste vi to vidjeli! Koliko mu se Sokol obradovao, toliko da smo sve cmizdrile. Skakao po njemu, vrtio repom, ljubio... I nećemo nikad saznati gdje je Sokol svo ovo vrijeme bio, ali srce je na mjestu
jer se konačno vratio svojoj obitelji", napisale su volonterke Azila Osijek na Facebook stranici.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene