Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Angažirani potražni psi

Nestao je Aris, za njegov pronalazak nude veliku novčanu nagradu: "Jedino što zna loviti je kauč i frižider"

Traži se Aris
Traži se Aris Natalija Keleminec
Aktualno Galerija Traži se Aris - 4 Traži se Aris - 4 Foto: Natalija Keleminec Traži se Aris - 3 Traži se Aris - 3 Foto: Natalija Keleminec Traži se Aris - 1 Traži se Aris - 1 Foto: Natalija Keleminec Traži se Aris - 2 Traži se Aris - 2 Foto: Natalija Keleminec +0 Traži se Aris Galerija 1/5 >>
Nestao je petogodišnji pas Aris na području Križevaca. Njegova vlasnica Natalija Keleminec moli ljude za pomoć i nudi, kako kaže, veliku novčanu nagradu.

Na području Križevaca, u Velikim Sesvetama, nestao je basset hound Aris star pet godina.

"Proveo je divnih pet godina s nama. Nažalost 1. 1. 2023. godine nestao je i gubi mu se svaki trag. Naše selo je malo, poznajemo svakoga i svi znaju da je Aris naš ljubimac, naša maza", rekla je njegova vlasnica Natalija Keleminec te istaknula da u Koprivničko-križevačkoj županiji nema puno te pasmine.

Traži se Aris Traži se Aris - 1 (Foto: Natalija Keleminec)

"Aris je lovački pas, ali jedino što zna loviti je kauč i frižider. Spava i jede s drugim psom i mačkama. Socijaliziran je odmalena. Nije agresivan, samo razigran. Nikad ne bi otišao od nas, netko ga je morao uzeti. Angažirali smo potražne pse. Nisu ga našli, ali znamo barem da je živ i da nije ozlijeđen negdje u šumi", kazala je Keleminec.

Dodaje da su polijepili na stotine plakata, imaju više od dvije tisuće podjela na Facebooku, ali nitko ga nije vidio.

Traži se Aris Traži se Aris - 4 (Foto: Natalija Keleminec)

"Čipiran je, redovito cijepljen. Posjedujemo sve njegove papire i lako je dokazati vlasništvo. Nudimo veliku novčanu nagradu. Samo želimo svojeg ljubimca natrag kod kuće", zaključila je Keleminec.

Svekrva Natalije Keleminec, Davorka Hudoletnjak, rekla nam je da su Aris i njegov prijatelj špringel španijel često odlazili u zajedničke šetnje, ali bi se uvijek zajedno vratili. Kada se Aris ipak prvoga siječnja nije vratio, angažirani su potražni psi K9 iz Slovenije, koji su došli do mjesta na kojem se Arisu gubi svaki trag.

Jedna žena iz njihova mjesta vidjela je sumnjivog muškarca kako vuče psa sličnog Arisu na povodcu. Kada ga je upitala je li pas mužjak ili kuja, on joj nije znao odgovoriti. To je potaknulo vlasnike da krenu dublje u istragu, sve u nadi da će uskoro opet moći zagrliti svojeg ljubimca.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene