Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Nestali hrvatski pomorac još nije pronađen

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija i Veleposlanstvo Republike Hrvatske u Buenos Airesu još uvijek nisu zaprimili informaciju o pronalasku hrvatskog pomorca Ive Supline, koji je nestao potkraj prošlog tjedna u okolici argentinskog grada Rosaria, priopćio je MVPEI u utorak.

Veleposlanstvo Republike Hrvatske u Buenos Airesu u stalnom je kontaktu s argentinskom policijom koja je i tijekom današnjeg dana nastavila s intenzivnom potragom.

Pročitajte i ovo Potraga za malenom Dankom ušla je u treći dan Nestala u utorak U BiH uhitili trojicu koji su tvrdili da imaju informacije o malenoj Danki, nevjerojatno je što su izjavili nakon uhićenja Nestala djevojčica Danka Nestala u utorak VIDEO Obustavljena potraga za malenom Dankom, policija tvrdi: "Ona nije na ovom području"

MVPEI je također u kontaktu i s brodarskom kompanijom Split Ship Management za koju je angažiran nestali pomorac Ivo Suplina.

"Vjerujemo u pozitivan ishod potrage, a po zaprimanju policijskih izvješća o potrazi, moći ćemo detaljnije izvijestiti javnost o ovom slučaju", navodi ministarstvo u priopćenju.

Prvi časnik palube Ivo Suplina (1958.) iz Ičića nestao je s broda "Calypso 1" u argentinskoj luci San Lorenzu 24. srpnja ove godine, izvijestili su u ponedjeljak iz Sindikata pomoraca Hrvatske (SPH).

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene