Obavijesti Video Pretražite Navigacija
DNK potvrda

Tužan kraj potrage: Nestala Marica Haračić pronađena mrtva

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon više od tri mjeseca intenzivne potrage za misteriozno nestalom Zagrepčankom Maricom Haračić, potraga je prekinuta. DNK analiza nedavno nađenog ženskog tijela u Savi kraj Jasenovca pokazala je kako je riječ upravo o njoj.

DNA analiza, koja je rađena u zagrebačkom Centru za krim-vještačenja Ivan Vučetić, dokazala je kako je do danas nepoznata ženska osoba, koja je prije nekoliko dana izvučena iz Save pokraj Jasenovca, upravo nestala Zagrepčanka Marica Haračić. Obavljenim pregledima i obdukcijom nisu utvrđeni znakovi nasilne smrti, potvrđeno je za Dnevnik.hr iz zagrebačke policije.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković u Jasenovcu Komemoracija u Jasenovcu Plenković potvrdio da HDZ pregovara s Domovinskim pokretom i manjincima Jasenovac Policija ga presrela MUP o srpskom ministru koji je pokušao otići u Jasenovac: "Posjet nije mogao biti odobren"

>>VIDEO Nevjerojatna i pomalo zastrašujuća priča o nestanku jedne žene!

Podsjećamo, Marica Haračić, knjigovotkinja i majka dvoje djece, misteriozno je nestala 16. siječnja iz svog ureda na Barčevom trgu u Novom Zagrebu. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene