BiH policija, ilustracija (Zoran Grizelj/PIXSELL)
BiH policija, ilustracija (Zoran Grizelj/PIXSELL)

Djevojka iz Dubrovnika koja je studirala u Mostaru u subotu je otišla od kuće. Otac, kome se u nedjelju ujutro nije javljala, prijavio je da je nema. Auto u provaliji i beživotno tijelo u njemu u Popovom polju našao je GSS.


U Popovom polju dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradala studentica (25), rekli su u Policijskoj upravi Trebinje. 

Vezani članci Policijsko vozilo, ilustracija U Primoštenu automobil sletio s ceste, jedna osoba preminula u šibenskoj bolnici Prometna nesreća na ljubljanskoj obilaznici (Foto: Screenshot Dars) Sve snimile kamere: Kamion na ljubljanskoj obilaznici pao preko ograde nadvožnjaka

Kako doznajemo, riječ je o Dubrovkinji, studentici Filozofskog fakulteta u Mostaru. Ona je jučer u 14 sati prešla granični prijelaz Čepikuće. Njen otac, zabrinut jer mu se kći ne javlja, u nedjelju ujutro došao je u dubrovačku policiju. Alarmirao je i neke lokalne medije koji su objavili da je nestala. 

Djevojku je tražio i HGSS koji je o nestanku obavijestio bosanskohercegovačke kolege. Oni su i našli njen automobil.  

"Gorski spasioci iz HGSS Čapljina odmah su izašli na teren i slijedom prikupljenih informacija pretraživali područje uz cestu Ravno-Ljubinje tražeći vozilo nestale osobe.

U 11 sati kod mjesta Kotezi pronađeno je vozilo koje je sletjelo s ceste i u njemu beživotno tijelo", rekli su iz Saveza Gorskih Službi Spašavanja u BiH.

Uz njih, na mjestu nesreće bili su i vatrogasci iz Stoca i Ljubinja te policija.