Policija traga za maloljetnom Antonijom Zupanc, rođenom 26. prosinca 1999. godine, s prijavljenim prebivalištem u Rijeci, koja se u mjestu Mošćenica, grad Petrinja, u nepoznatom smjeru udaljila s adrese na kojoj je s majkom bila u posjeti.


Antonija Zupanc srednje je tjelesne građe, visoka oko 170 cm, duže crne kose, slabovidna i nema desno oko, a u trenutku nestanka bila je odjevena u bordo crvenu duksericu s kapuljačom, tamno smeđe "Adidas" tajice s roza crtama i zelene "Nike" tenisice, priopćilo je Ministarstvo unutarnjih poslova.

Vezani članci Policija, Ilustracija (Foto: Ivica Galovic/PIXSELL) Na tribinama stadiona u Borovu naselju neprimjereni grafiti: ''To je provokacija uoči braniteljskog turnira'' Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja (Foto: Luka Stanzl/PIXSELL) Detalji policijske akcije u Ministarstvu graditeljstva: Tko je sve uhićen zbog sumnji u podmićivanje

"Kako do sada poduzete intenzivne mjere traganja nisu rezultirale pronalaskom Antonije Zupanc, pozivamo građane ukoliko imaju saznanja gdje se nalazi ili su je vidjeli, da nam to dojave putem elektroničke pošte na nestali@nestali.hr, u najbližu policijsku postaju ili putem telefona na 192", poručuju iz policije.