Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nevjerojatna nesreća u zagrebu

Automobil završio na krovu skladišta kafića, u kojem je tada bila konobarica. Žena ostala u šoku, vozača spasili vatrogasci: "Otkazao mi je mjenjač..."

S automobilom završio na krovu kuće u Zagrebu - 5
S automobilom završio na krovu kuće u Zagrebu - 5 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija S automobilom završio na krovu kuće u Zagrebu - 5 S automobilom završio na krovu kuće u Zagrebu - 5 Foto: DNEVNIK.hr S automobilom završio na krovu kuće u Zagrebu - 4 S automobilom završio na krovu kuće u Zagrebu - 4 Foto: DNEVNIK.hr S automobilom završio na krovu kuće u Zagrebu - 3 S automobilom završio na krovu kuće u Zagrebu - 3 Foto: DNEVNIK.hr S automobilom završio na krovu kuće u Zagrebu - 2 S automobilom završio na krovu kuće u Zagrebu - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 S automobilom završio na krovu kuće u Zagrebu - 1 Galerija 1/5 >>
Automobil je sletio na krov skladišta kafića u kojemu je bila konobarica. Ona je ostala u šoku nakon nesreće, a vozača automobila su spasili vatrogasci. Preuzeli su ga liječnici iz hitne pomoći.

Nesvakidašnja prometna nesreća dogodila se u Zagrebu. Automobil je sletio iz Rokove ulice na dvorišni prostor objekta na Britanskom trgu. Vozač je kazao da mu je otkazao mjenjač.

Pročitajte i ovo Vatrogasci, Ilustracija U tijeku intervencija Požar u stanu u Zagrebu: Vatrogasci na terenu Policija, ilustracija Traje očevid Tragedija u Varaždinu: Utopio se muškarac na kupalištu

Sletio je na krov skladišta kafića, a doznajemo da je u tom trenutku u toj prostoriji bila konobarica koja je ostala u šoku.

S automobilom završio na krovu kuće u Zagrebu - 5 S automobilom završio na krovu kuće u Zagrebu - 4 (Foto: DNEVNIK.hr)

Kako doznajemo od zagrebačkih vatrogasaca, dojavu su dobili u petak u 14:43. "Dogodilo se to kod Rokove ulice 5. Vozača smo izvukli iz vozila i predali ga djelatnicima Hitne medicinske pomoći. Ne znamo je li ozlijeđen", doznajemo u JVP Grada Zagreba.

"Na teren su izašla četiri vozila i 13 vatrogasaca, vozač je spašen. Nakon policijskog očevida, ukoliko ne budu to mogle odraditi servisne službe, vjerojatno ćemo mi morati izvući vozilo", kazali su nam vatrogasci.

Fotografiju vozila na krovu koje se ne viđa često stavili su i na društvenu mrežu. "Uživo sa zagrebačkih ulica...ovaj krovova...", napisali su na Facebooku.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene