Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Istraga se nastavlja

NESREĆA U VOJARNI U ĐAKOVU Smrtno stradao 45-godišnji dočasnik

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Riječ je o 45-godišnjaku koji je obavljao dužnost logističkog dočasnika, a koji je bio u sastavu Oružanih snaga RH od 1992. godine

U vojarni „3. gardijske brigade Kune“ u Đakovu, u utorak, 23. kolovoza oko 4,35 sati, za vrijeme obnašanja dužnosti pomoćnika službujućeg Oklopne bojne Gardijske oklopno-mehanizirane brigade Hrvatske kopnene vojske, smrtno je stradao pripadnik Oružanih snaga RH, priopćilo je Ministarstvo obrane Republike Hrvatske.

Pročitajte i ovo Psi iz kampa Borovik Monstruozni čin Gnjusan zločin kod Đakova: "Dvije male duše koje su svakoga dočekivali mašući repom" Hrvatska vojska, ilustracija - 2 tragedija u Velikoj Gorici Tijekom vježbe preminuo vojnik Hrvatske vojske

Riječ je o 45-godišnjaku koji je obavljao dužnost logističkog dočasnika, a koji je bio u sastavu Oružanih snaga RH od 1992. godine.

O nesretnom događaju Vojna policija OS RH izvijestila je Županijsko državno odvjetništvo u Osijeku, koje je izdalo nalog za postupanje Kriminalističkoj vojnoj policiji.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja utvrdit će se točne okolnosti nastanka ovog nesretnog događaja.

Iz Županijskog državnog odvjetništva u Osijeku stiglo je priopćenje prema kojem su istražitelji Pukovnije vojne policije, nakon što je izdan nalog za očevid, obavili očevid u vojarni u Đakovu.

'U vezi s ovim događajem nastavlja se provođenje kriminalističkog istraživanja radi utvrđivanja okolnosti pod kojima je došlo do smrtnog stradavanja pripadnika HV', javljaju iz Županijskog državnog odvjetništva u Osijeku.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene