Obavijesti Video Pretražite Navigacija
morala intervenirati policija

Nepropisno parkirao i blokirao autobus pa napao vozača ZET-a i prometnog redara

Muškarac koji je nepropisano parkirao u Aleji Matije Ljubeka na zagrebačkom Jarunu i time blokirao autobusni promet ZET-a umjesto da makne auto nakon upozorenja vozača, krenuo je u napad.

Vozač ZET-ova autobusa upozorio je muškarca koji je nepropisno parkiranim automobilom blokirao promet u Aleji Matije Ljubeka da pomakne vozilo, no ovaj ga je verbalno napao. U blizini su bili prometni redari u redovnoj ophodnji koje je vozač potom pozvao u pomoć, no muškarac je i njih napao, prvo verbalno, a zatim se počeo i naguravati.

Pročitajte i ovo Nevrijeme u Zagrebu Žuto upozorenje FOTO Nevrijeme poharalo Zagreb, vatrogasci imali pune ruke posla: Spasili srnu, uklonili stablo...

"Prometni redari pozvali su policiju koja je privela počinitelja i preuzela daljnje postupanje.

Gradonačelnik Tomislav Tomašević čuo se s napadnutim vozačem ZET-a i prometnim redarom. Najoštrije osuđuje ovakvo postupanje i očekuje strogu kaznu", javila je glasnogovornica zagrebačkog gradonačelnika Dinka Živalj.

Zagrebačka policija potvrdila nam je kako je dobila dva zahtjeva za intervencijom u Aleji Matije Ljubeka u četvrtak.

"Policija je dobila dojave u dva navrata, u 11:50 i oko 14:20", kazali su nam iz zagrebačke policije i dodali kako je tijekom prve intervencije utvrđeno kršenje javnog reda i mira te je 31-godišnjaku uručen prekršajni nalog, a nakon tražene druge intervencije za sada nisu utvrđeni elementi kršenja javnog reda i mira.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene