Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NA INTERLIBERU

Odlučili su nepropisno parkirati pa postali sprdnja: "Džabe vam knjige kad ste glupi"

Stao ispred skladišta
Stao ispred skladišta Foto: Parkiram kao idiot/Facebook
Parking oko Zagrebačkog velesajma za posjetitelje Interlibera je besplatan, no neki su ipak odlučili stati na mjesta koja nisu predviđena za parking pa su postali predmet sprdnje na internetu.

Najveći domaći sajam knjiga svake godine privlači tisuće posjetitelja iz svih dijelova Hrvatske, pa je tako i ovog studenog bila velika navala posjetitelja.

Društvenim mrežama proširile su se fotografije nepropisno parkiranih automobila, ali i urnebesnih poruka neodgovornim vozačima.

"Džabe vam knjige kad ste glupi ‘ko ku**c. Hvala što ste nam zapriječili ulaz u kamion, netko i radi dok se vi naslikavate", piše u poruci koju je netko zataknuo za brisač automobila koji je, izgleda, blokirao ulaz u kamion.

Drugi se pak vozač odlučio parkirati ispred ulaza u skladište pa ga je dočekao urnebesan prizor kad se vratio do auta. Netko ga je oblijepio folijom koja se koristi u skladištima i na veliki karton napisao: "Kako da ja uđem u skladište".

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Dan bez mobitela Mobitel jedan od najvećih uzročnika prometnih nesreća: "Ljudski život nema rezervnog dijela"

"Ovo je oblijepio skladištar, vidi se da je stručno to odradio", jedan je od komentara ispod fotografija koje su objavljene u grupi Parkiram kao idiot.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene