Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Maras o Kristijanu

'NEPRIMJERENO je da netko za manje od godinu dana rada dobije puni iznos otpremnine'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gordan Maras upitan o otpremnini predsjednika Uprave HBOR-a rekao je da to nije u nadležnosti Nadzornog odbora nego njegovog predsjednika.

Ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras upitan o otpremnini predsjednika Uprave HBOR-a Vladimira Kristijana, rekao je kako o njegovom ugovoru o radu treba pitati predsjednika Nadzornog odbora HBOR-a Borisa Lalovca koji ga je i potpisao. To nije u nadležnosti Nadzornog odbora nego njegovog predsjednika, rekao je Maras.

Pročitajte i ovo Gordan Maras, Darko Milinović i Hrvoje Krešić, reporter Dnevnika Nove TV Milinović i Maras o izborima Što se događa iza kulisa kampanje: "On nije žrtvovan da isprovocira Milanovića već mu je Plenković to naredio! A SDP je napravio veliku pogrešku..." Gordan Maras i Krešimir Macan Tko zna više? FOTO Neobičan susret u bolnici nakon javnih trzavica: "On nikad nije bio mršaviji, a ja sam top!"

Vladino vrludanje sa šefom HBOR-a platit će građani, no dokad?

"Apsolutno se slažem kako je neprimjereno da netko za manje od godinu dana rada dobije puni iznos otpremnine, no očito da je ta odredba ostala od prije", dodao je Maras.

Podsjetimo, otpremninu u iznosu od 12 mjesečnih plaća, Vlada je Kristijanu zajamčila menadžerskim ugovorom. Sada ga se brzinski rješava zbog neslaganja, a sve plaćaju porezni obveznici. (I.D. / Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene