Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Prosjak u kolicima ustao i ušao u Mercedes

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na križanju zagrebački vozači su se smilovali prosjaku u kolicima. Kad mu je završilo “radno vrijeme” naglo je prohodao!

Muškarac u invalidskim kolicima prosio je u ponedjeljak gurajući svoja kolica između automobila koji su čekali zeleno svjetlo na križanju Heinzelove i Vukovarske ulice, piše 24 sata.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Dječak je preminuo Njemačka u šoku: Muškarac (40) koji je majku i dijete gurnuo pod vlak i sam je otac troje djece Slika nije dostupna GREŠKOM JE POSTAO META? Krvavo prijepodne u Beogradu: Muškarac iz prtljažnika izvlačio kolica svoga djeteta pa ga izrešetali nepoznati ubojice

Nakon nekog vremena odvezao se do parkirališta, jednostavno ustao iz kolica, spremio ih u prtljažnik svojeg Mercedesa krapinskih registracijskih oznaka i odvezao se u nepoznatom smjeru, ispričao je Robert Kontušić iz Zagreba, svjedok nevjerojatnog prizora. 

'Invalid je prosio u blizini prenoćišta, pa sam pomislio da čovjek, osim što ne može hodati, nema ni vlastiti dom. Promatrao sam ga. Nekoliko vozača mu se smilovalo i dalo mu sitan novac', kaže Robert. 

Rekao je i da se  isti “invalid” često pojavljuje na tom križanju te kako, na žalost, nije jedini koji tako vara da bi dobio novac.
 
Kazna za prosjačenje, kao i za lažno predstavljanje, iznosi najmanje 300 kuna ili čak 30 dana zatvora. 

U zagrebačkoj policiji nisu nam znali reći je li ovaj prevarant već prijavljivan.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene