Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najviše u Hrvatskim cestama

Neki neće dobiti ništa: Evo kolike se božićnice dijele u državnim poduzećima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Među javnim tvrtkama najbolje će proći djelatnici Hrvatskih cesta koji će dobiti božićnicu od 1500 kuna, a najlošije oni u HŽ-u i Jadroliniji koji neće dobiti ništa.

Zaposleni u državnim i javnim tvrtkama ove će godine dobiti božićnice u iznosu od 1250 kuna. Isplata božićnice zajamčena je kolektivnim ugovorima i bit će isplaćena u svim tijelima državne uprave, kao i u javnim službama.

Pročitajte i ovo Oglašavanje na Novoj TV - 4 Nikoga se ne štedi Nova TV beskompromisno čuva povjerenje gledatelja: Samo dva posto od ukupnih prihoda ostvareno je od oglašavanja državnih tvrtki i institucija Božićnice Ho! Ho! Ho! I nije neka sreća! Državne firme pitali smo kolike će božićnice dobiti zaposleni, evo koje su cifre

Među državnim tvrtkama najbolje će proći radnici Hrvatskih cesta koji će dobiti božićnicu od 1500 kuna, koja im je zajamčena važećim kolektivnim ugovorom, piše portal Index.

Nešto manje od njih, 1250 kuna, dobit će djelatnici Hrvatskih voda i Hrvatskih šuma

Božićnice u HEP-u iznose 1200 kuna, a u Hrvatskim autocestama već je isplaćena, i to u iznosu od tisuću kuna.

Djelatnici Hrvatske radiotelevizije prošli su znatno lošije. Oni mogu računati na svega 200 kuna božićnice, ali ne u novcu, već će dobiti - bon.

No i oni su bolje prošli od, primjerice, radnika HŽ Putnički prijevoz i Jadrolinije koji neće dobiti ništa. U Croatia Airlinesu još uvijek nisu donijeli odluku o eventualnoj isplati i iznosu božićnice, piše Index

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene