Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dubrovačke ljetne igre

Neka Igre počnu: U Dubrovniku počinje tradicionalna manifestacija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Danas je održana generalna proba prije otvorenja Dubrovačkih ljetnih igara.

Zastava Libertas, uz himnu slobode, zavijorila se s Orlandova stupa. Ipak, ovaj put se radilo o generalnoj probi, najveselijem dijelu Igara.

Pročitajte i ovo PR TELE 2 Tele2 treću godinu zaredom ponosan sponzor Dubrovačkih ljetnih igara Slika nije dostupna U grad stiže skoro 2000 umjetnika Otvorene Dubrovačke ljetne igre: "Potrebno je da kultura bude vodilja i svjetionik u tmini današnjice"

Otvorenje se vratilo tradiciji, ponovno je tu dubrovačka vlastela, Dugi nos Negromant, a to je oduševilo Dubrovčane. 47 dana igara, 80 programa, 4 dramske primjere, skupi program. I dok je država smanjila svoja davanja, i iz Igara ističu, zbog krize nije odustao ni jedan sponzor.

Neka Igre počnu, još jednom ponoviti će dubrovački gradonačelnik, koji je zbog svečanog otvorenja odgodio i dolazak na splitski županiji sud, gdje ga se tereti za zlouporabu položaja i ovlasti.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene