Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Danas je održana generalna proba prije otvorenja Dubrovačkih ljetnih igara.


Zastava Libertas, uz himnu slobode, zavijorila se s Orlandova stupa. Ipak, ovaj put se radilo o generalnoj probi, najveselijem dijelu Igara.

Vezani članci Dubrovačke ljetne igre - 5 Usvojen program 72. Dubrovačkih ljetnih igara, odigrat će se više od 60 festivalskih događanja! Predstava Grižula Premijera na 71. Dubrovačkim ljetnim igrama: Grižula i čarobni svijet vila u šumi parka Gradac

Otvorenje se vratilo tradiciji, ponovno je tu dubrovačka vlastela, Dugi nos Negromant, a to je oduševilo Dubrovčane. 47 dana igara, 80 programa, 4 dramske primjere, skupi program. I dok je država smanjila svoja davanja, i iz Igara ističu, zbog krize nije odustao ni jedan sponzor.

Neka Igre počnu, još jednom ponoviti će dubrovački gradonačelnik, koji je zbog svečanog otvorenja odgodio i dolazak na splitski županiji sud, gdje ga se tereti za zlouporabu položaja i ovlasti.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.