Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Reagirao Grad

Nečovjek zamotao dva mačića u najlon i bacio ih u smeće: "Bile su u polupodzemnom spremniku, trebalo je dizati kamion"

Bačeni mačić u smeću
Bačeni mačić u smeću Foto: Facebook/ Suzana Jašić
Pazinska gradonačelnica Suzana Jašić je na svom je profilu na Facebooku podijelila zgražanje nakon što je netko bacio dva zamotana mačića u smeće.

Dva mala mačića netko je zavezao u najlonsku vrećicu i bacio ih u spremnik za miješani otpad u Pazinu. Zgrožena takvim činom, oglasila se i pazinska gradonačelnica Suzana Jašić na svom profilu na Facebooku.

"Loša je vijest da među nama u gradu živi osoba koja je dva mala mačića stavila u najlonsku vrećicu i šiknula ih u spremnik za miješani otpad. Dobra je vijest da među nama živi osoba koja je zgroženo javila da mačići mijauču, da Grad ima pročelnika koji je istog trenutka pokrenuo akciju spašavanja i došao s godišnjeg odmora, da imamo komunalno društvo u čije ime je došao Mauro s kamionom i u Usluzi pažljivo skipao sadržaj spremnika", napisala je Jašić.

"Dobra je vijest da su dva živa bića stara 15-ak dana, prestrašena i gladna, sretno stigla u veterinarsku! Tamo su već pregledani, kažu da bi trebali biti dobro. Eto, ova slatka bića čekaju dobru dušu, neka udomitelj razmotri imena Nikola, Elvis ili Mauro. Ljudi mogu biti najveća sramota i najveći ponos. Večeras biram biti ponosna, no kaznena prijava bit će podnesena", dodala je.

Iz ureda gradonačelnice Jašić pozivaju ljude da kastriraju mačke kako bi se smanjio broj ovakvih i sličnih slučajeva.

"Mace su bile u polupodzemnom spremniku, trebalo je dizati kamion", odgovorila je Jašić u jednom od komentara ispod svoje objave.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene