Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poziv iz DUZS-a

'Ne ugrožavajte život, ne uplovljavajte u Kaštelanski zaljev'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog velikog broja zračnih snaga koje odsudjeluju u gašenju požara na području Donjih Rupotina kraj Solina, mole se vlasnici brodica da ne uplovljavaju u Kaštelanski zaljev, osobito na dijelu od Solina do Kaštel Kambelovca kako ne bi ugrozili svoje živote, ali i pilote koji gase požar.

U gašenju požara koji je zahvatio borovu šumu u mjestu Donja Rupotina sudjeluju županijske i državne snage sa oko 120 vatrogasaca te pet kanadera, četiri helikoptera i jedan zračni traktor.

Pročitajte i ovo Ilustracija točno u podne Nemojte se uznemiriti, Hrvatskom će odjeknuti sirene: Pogledajte o čemu je riječ Ilustracija Može biti opasno Sve mlađa djeca koriste kozmetiku protiv starenja: Dermatolozi upozoravaju roditelje

>> Gori kod Solina: Gase i helikopteri i kanaderi, dim se nadvio nad Splitom

Zbog jakog dima koji se nadvio nad područjem Splita i Solina, građani su upozoreni da sljedećih nekoliko sati izbjegavaju boravak na otvorenom, zatvore prozore te borave u klimatiziranom prostoru. Upozorenje se posebno odnosi na one koji imaju problema sa respiratornim sustavom (boluju od bronhitisa ili astme) te na srčane bolesnike, javila je Državna uprava za zaštitu i spašavanje. (Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene