Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Susret invalida Domovinskog rata

'Ne stidim se svoje uloge u ratu, ali zašto netko mora znati gdje sam bio'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U zagrebačkom Domu Hrvatske vojske održan je susret najtežih invalida Domovinskog rata i njihovih obitelji iz cijele Hrvatske i BiH.

Kvalitetna zdravstvena njega i rehabilitacija najveći je problem koji muči ovu skupinu ratnih invalida. Potreban im je veći broj rehabilitacijskih centara. Zadovoljni su i zahvalni Vladi za sve što je učinila za njih. Poručuju jedino kako žele da se riješi pitanje pljačke i privatizacije u državi jer će to onda biti država za koju su se borili.

Pročitajte i ovo Požar u kući, ilustracija Selo Hajković Tragedija u susjedstvu: Dvije sestre smrtno stradale u požaru kuće HDZ-ovo kombi-vozilo parkirano na parkingu za invalide Baš bezobzirno HDZ-ovo vozilo parkirao kao šerif, prolaznici ostali u nevjerici; Iz stranke poručili: "Vozač se sam prijavio policiji"

>> Rane nisu povlastice: Objavite potpuni registar

Objava registra branitelja, čini se, nije im toliko važna. 'Objavom registra ne bi se riješilo pitanje branitelja. Vjerujemo da to pitanje mogu riješiti institucije ove države koje su nadležne za to. Nadamo se da političari ovo pitanje neće opet koristiti u dnevno političke svrhe sada pred nadolazeće izbore i da će hrvatski branitelji imati svoje mjesto u društvu koje im i pripada', smatra Đuro Glogoški iz Udruge 100-postotnih invalida I. skupine. 'Ne stidim se svoje uloge u ratu, ali opet što netko mora znati gdje sam ja bio', dodao je Nedeljko Matić, ratni invalid.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene