Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nick Vujičić s djecom

'Ne samo da hodam, nego skačem, plivam, igram golf!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Čudo od čovjeka kako su ga prozvali, rođen je bez ruku i nogu, a danas je jedan od najboljih motivacijskih govornika u svijetu. Ukratko je to opis 28-godišnjeg Nicka Vujičića koji ovih dana gostuje u Hrvatskoj.

Pokazao je cijelom svijetu da su ograničenja samo u našim glavama. Nakon Zagreba, posjetio je i Rijeku, gdje se susreo s petstotinjak djece, koja su za njega imala zanimljiva pitanja.

Pročitajte i ovo Cijene ekskurzija; ilustracija - 1 Cijene samo rastu Sezona krizmi, pričesti, maturalaca i ekskurzija - sve je poskupjelo: Pogledajte na čemu se ne štedi Imaš pravo, ostvari ga IMAŠ PRAVO, OSTVARI GA! I nezaposleni roditelji imaju pravo na novčanu naknadu, ali bez nje mogu ostati ako se ne drže ovih rokova

Zapljeskali su mu svom snagom. Nick upravo djeci rado predaje, jer mu je i samom to razdoblje bilo najteže. Želi da znaju kako će u životu biti padova, ali treba znati i ustati. Pa iako mu nisu davali šansu za život, osim u nekoj instituciji, Nick je snagom volje pokazao da tako ne mora biti. Danas može gotovo sve.

>> Prepunu dvoranu pozdravio je na hrvatskom i dobio dres 'kockastih'!

'Ne samo da hodam, nego skačem, plivam, igram golf, ribarim, surfam, ronim. Skočio sam i s padobranom. Bilo je malo strašno, dlanovi su mi se znojili', rekao je Nick djeci.

Kako pere zube, tušira se, pliva. Djecu su zanimale sve pojedinosti, ali i one najintimnije, poput toga kako je upoznao suprugu. 'Pogledao sam je u oči, ona je pogledala mene i to je bilo to!', kazao je Nick. Ove godine su se vjenčali i čekaju sina. Nick Vujičić doista je čovjek koji ljudima najbolje može prenijeti nadu u sutra.

'Mislim da je ovo bilo super, ako bi jedan drugoga zagrlili', zaključio je Nick svoj nastup s djecom.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene