U rubrici (Ne)formalno Tatjana Krajač ugostila je političarku Anku Mrak Taritaš.

Galerija


Voli vodu i jedrenje, ali i skijanje. No, što joj je životni san, u rubrici (Ne)formalno Tatjani Krajač otkrila je Anka Mrak Taritaš.

Vezani članci Anka Mrak-Taritaš (Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) - 1 Mrak-Taritaš optužila Bandića da je zadužio građane: ''Njegova zaduženja otplaćivat će naša djeca i unuci'' Anka Mrak-Taritaš i Zoran Milanović (Foto: Zarko Basic/PIXSELL) GLAS podržao Milanovića, on poručio: "Moramo biti zajedno jer Hrvatska je u kandžama HDZ-a"

Otvoreno govori i o tome što je teže podnijela gubitak izbora od Milana Bandića ili raspad HNS-a. ''Meni je emotivno teže palo raspad HNS-a'', rekla je.

Bivšoj ministrici i njezinom suprugu velika je strast jedrenje. ''Prijatelji su imali jedrilicu, a mi smo s njima 1984. bili na jedrenju i zaljubili se u jedrenje. 1985. kupili smo svoju vlastitu jedrilicu i s njom prošli cijeli Jadran. Kupili smo je od jednog Slovenca i o jedrenju nismo znali ništa. I onda smo važno isplovili da nas nitko ne vidi i uzeli knjigu 'Sve o jedrenju''', ispričala je Mrak Taritaš.

Osim jedrenja jako voli voziti automobil. ''Imala sam strašnu želju i to ću i ostvariti, da probam sjesti u Formulu 1 i napraviti samo jedan krug da vidim dokle to može ići'', kazala je Mrak Taritaš.

U školu je išla sa Zdravkom Mamićem, no nije se s njim družila. ''To vam je u osnovnoj školi dosta grubo. On je bio dijete s rubnih dijelova grada i ta vam se djeca baš ne druže'', rekla je Mrak Taritaš.

Što je još sve otkrila u Dnevniku Nove TV pogledajte u priloženom videu.

 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr