Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Željko Kerum, splitski gradonačelnik i predsjednik Hrvatske građanske stranke, rekao je danas kako ne dolazi u obzir da u svoje redove primi jučer iz HDZ-a izbačenog Ivu Sanadera.


Željko Kerum na skupu podrške Milanu Bandiću u splitskom HNK-u rekao je kako on u svoju stranku ne prima ljude koji su imali puno manje ovlasti, a kamoli predsjednika stranke. Kerum je dodao kako je već prije napomenuo da je Ivo Sanader idealan za predsjednika, no napomenuo je da za tu funkciju treba dokazati da je čist. 

>> 'Jadranka Kosor, kakav Ivo Sanader. On je izdajica!'

Vezani članci Slika nije dostupna Autori prijete tužbom zbog Kerumova otkazivanja opere 'Maršal' Slika nije dostupna HDZ muče nemiri u vlastitim redovima

Kerum je istakao kako je njegov favorit između dva predsjednička kandidata Milan Bandić te njemu stranka splitskog gradonačelnika daje podršku. Kerum je istakao kako Bandić nije istrošen već je u naponu snage i ima sve kvalitet potrebne za predsjednika.  'Nikoga ne zovem u stranku, a tko se želi upisati, mi kontroliramo je li pošten i uredan i ima li potrebne reference', rekao je Kerum i dodao kako je za Hrvatsku u ovom trenutku bitno da HDZ bude jak.

Finalno sučeljavanje Milana Bandića i Ive Josipovića, s kojima će Mislav Bago, u četvrtak, 07.01. u 21 sat i 45 minuta pretresti sva aktualna politička pitanja koja potresaju Hrvatsku, pratite izravno i na Dnevnik.hr-u.