Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kerum izjavio

'Ne dolazi u obzir da Sanadera primim u stranku'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Željko Kerum, splitski gradonačelnik i predsjednik Hrvatske građanske stranke, rekao je danas kako ne dolazi u obzir da u svoje redove primi jučer iz HDZ-a izbačenog Ivu Sanadera.

Željko Kerum na skupu podrške Milanu Bandiću u splitskom HNK-u rekao je kako on u svoju stranku ne prima ljude koji su imali puno manje ovlasti, a kamoli predsjednika stranke. Kerum je dodao kako je već prije napomenuo da je Ivo Sanader idealan za predsjednika, no napomenuo je da za tu funkciju treba dokazati da je čist. 

Pročitajte i ovo Milan Bandić Otvorio Trgovački sud Milan Bandić u stečaju, dug dodatno narastao sjednica Hrvatskog sabora Četiri milijuna razloga za veselje HDZ-u Strankama u 2024. gotovo dvoznamenkasti iznos: Zastupnice će dobiti više od zastupnika

>> 'Jadranka Kosor, kakav Ivo Sanader. On je izdajica!'

Kerum je istakao kako je njegov favorit između dva predsjednička kandidata Milan Bandić te njemu stranka splitskog gradonačelnika daje podršku. Kerum je istakao kako Bandić nije istrošen već je u naponu snage i ima sve kvalitet potrebne za predsjednika.  'Nikoga ne zovem u stranku, a tko se želi upisati, mi kontroliramo je li pošten i uredan i ima li potrebne reference', rekao je Kerum i dodao kako je za Hrvatsku u ovom trenutku bitno da HDZ bude jak.

Finalno sučeljavanje Milana Bandića i Ive Josipovića, s kojima će Mislav Bago, u četvrtak, 07.01. u 21 sat i 45 minuta pretresti sva aktualna politička pitanja koja potresaju Hrvatsku, pratite izravno i na Dnevnik.hr-u.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene