Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slavlje u domu za starije

Navršila 100 godina i otkrila tajnu dugovječnosti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Glazba i smijeh odjekivali su jutros u domu za starije Centar u Zagrebu. Bosiljka Marendić, jedna od štićenica, proslavila je stotu. Okružena obitelji i prijateljima Bosiljka je otkrila recept za dugovječnost, budite mirni.

Bosiljka Marendić uz tortu je proslavila stotu, a veselo društvo je i zapjevalo. 'To me tako iznenadilo da mi sve suze na oči dolaze, al se držim', rekla je Bosiljka.  Na stoljeću života Bosiljki je čestitao i gradonačelnik.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća na Soblinečkoj cesti Očevid u tijeku Na Soblinečkoj cesti sudarila se tri automobila: Jedan završio na boku, vatrogasci izvlačili zarobljene Tomislav Tomašević Mnoge nikad nisu ispražnjene Tomašević: Od 1. svibnja besplatno će se prazniti septičke jame

Iako ju je sluh pomalo napustio pamćenje je besprijekorno. Kako i ne bi kad ga svaki dan vježba. 'Čitam novine knjige, rješavam križaljke to me jedino zabavlja', kaže Bosiljka.

Na pitanje koje se svakom stogodišnjaku postavlja odgovara jednostavno. 'Biti mirna, ne sekirat se za svašta, nego što dođe primi, jeli tako', rekla je Bosiljka kojoj je u životu obitelj uvijek bila na prvom mjestu.




 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene