To je dokaz još jednog iskoraka snažnog kojeg radimo u regiji prema onomu cilju kojeg smo sebi zacrtali, rekao je Perica Jukić.


HEP nastavlja širenje poslovanja na tržišta regije. Iduće tri godine električnom energijom će opskrbljivati Grupaciju Cimos u Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini i Srbiji. Ugovor je vrijedan čak 19 milijuna eura i sklopljen je na razdoblje od dvije godine. Drugi je to veliki inozemni HEP-ov ugovor nakon što je u svibnju preuzeo opskrbu grada Ljubljane.

HEP će strujom oskrbljivati Ljubljanu!

Vezani članci SE Marići Za zelenu Hrvatsku: Ulaganja zbog kojih uspješno pratimo Europski zeleni plan, u pogon uskoro idu još dvije sunčane elektrane Noć na Premudi - 1 Stanovnici zadarskog otoka više nisu u mraku: Nakon priloga u Dnevniku Nove TV HEP im donio novi agregat

'To je dokaz još jednog iskoraka snažnog kojeg radimo u regiji prema onomu cilju kojeg smo sebi zacrtali, a to je da budemo najveća energetska kompanija u samoj regiji. Ovo je dodatni iskorak i početak nekakav u Bosni i Hercegovini i Srbiji', rekao je Perica Jukić, predsjednik Uprave Hrvatske elektroprivrede.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook