Obavijesti Video Pretražite Navigacija
HEP traži i više?

Novi udar: Struja na ljeto poskupljuje za 15 posto?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na ljeto nas očekuje novo poskupljnje - ovog puta struje.

Cijena struje ići će gore najvjerojatnije za 15 posto. Kako piše Večernji list HEP će uskoro Vladi uputiti zahtjev za poskupljenje električne energije, i to za 22 posto. Nadaju se da će Vlada na kraju prihvatiti barem 15 posto. Nova cijena struje vjerojatno će nastupiti od 1. srpnja, ali spominje se i raniji termin, u svibnju.

Pročitajte i ovo Počelo rušenje vile Frane Barbarić - 1 Bivši šef HEP-a Rušenje bespravno izgrađene vile Frane Barbarića na Hvaru: Sutra nestaje glavni dio Andrej Plenković Dani regionalnog razvoja Plenković: "Postižemo ciljeve brže nego što smo očekivali. Očekuje nas pad javnog duga u BDP-u i još europskog novca"

>> HEP vratio struju u Podgoru!

HEP namjerava dići cijenu prije ljeta, kada je potrošnja struje manja, a time i njezina potrošnja pa bi tako udar na građane bio manji. Struja je posljednji puta poskupjela 1. srpnja 2008. godine, nakon čega je dvaput korigirana - prvi puta kada je u srpnju 2011. istekla mjera za ublažavanje porasta cijene struje Vlade Jadranke Kosor, a drugi puta s povećanjem stope PDV-a na 25 posto.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene