Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Black Friday

Našli smo najveće popuste za Black Friday: Gadgeti koji čine život lakšim, u pola cijene!

PR
PR Foto: PR
Počela je sezona popusta, a to znači samo jedno – niske cijene i velike gužve!

Umjesto da hodate po trgovinama i gurate se u masi ljudi koji žele iskoristiti popuste, iz udobnosti svoje fotelje naručite sjajne gadgete po neponovljivo niskim cijenama. Na jednom mjestu smo sakupili uređaje koji uljepšavaju i olakšavaju život, a vi ne morate čekati Black Friday jer već sada traju vruće ponude. I moramo priznati, nitko nije očekivao ovako lude popuste na neke od najkorisnijih i najpotrebnijih gadgeta.

Sigurni smo da će vam se svidjeti naš popis, ali smo sigurni i da će se ovi proizvodi rasprodati u rekordnom roku. Zato je bitno da budete brzi, jer ovakve popuste teško je ugrabiti.

RodMob – Svestrani autodržač za mobitel

Ovaj praktični držač mobitela nadmašio je tri puta skuplju konkurenciju! A sada je na još većem sniženju za Black Friday.

Držač se postavlja na retrovizor, što je u skladu s preporukom stručnjaka da se držač postavi na središnje mjesto u automobilu. Na ovaj način, nalazi se nadohvat ruke vozaču, na savršeno vidljivom mjestu, na kojem ne ometa pogled, a samim time ni vožnju. Možete ga fiksirati i na naslon sjedišta, i djeci puštati crtane filmove tijekom vožnje. Lakim pokretom jednog prsta pomaknite ga u stranu ili prema gore kad ga ne koristite.

Zašto ga MORATE imati?

- Baza mobitela rotira se za 360 stupnjeva
- Možete postaviti mobitel u bilo koji položaj
- Ima produljivu teleskopsku ručku
- Jednim lakim pokretom sklanja se iz vidokruga kada se ne koristi
- Čvrsto drži svaki mobitel, nema šanse da ispadne iz baze čak niti na neravnim cestama
- Nema dodatnih kabela i jednostavno se fiksira

Što dobivate?

RodMob sadrži podesivi držač koji se prilagođava veličini vašeg mobitela, kvalitetnu teleskopsku ručku čiju duljinu prilagođavate svojim potrebama i fleksibilni vijak za jednostavno postavljanje.

Kliknite ovdje da saznate više o RodMob držaču i ugrabite Black Friday popust

PR PR Foto: PR

SpanPro – Praktični držač za mobitel

Zavalite se na omiljeni kauč, fiksirajte mobitel u SpanPro i uživajte u skrolanju društvenim mrežama ili gledanju omiljenih serija, filmova ili videozapisa!

SpanPro držač je gadget bez kojeg je danas teško zamisliti život. Popularni fleksibilni držač omogućuje da gledate filmove, serije i video snimke kao s laptopa. Može se postaviti na bilo koji stol ili površinu, jednostavnim okretanjem vijka. Baza ima silikonski uložak koji sprječava oštećivanje namještaja na koji se postavlja. Okreće se u svim smjerovima, jer je kabel nosača dug, mekan i fleksibilan. Dodatno, rotirajuća glava omogućit će vam da podesite kut pod kojim vam je najudobnije pratiti sadržaj na svom mobitelu. Uz to, možete ga koristiti za snimanje nezaboravnih videozapisa jer će držati mobitel stabilnim i u željenom položaju.

Zašto ga MORATE imati?

- Odlična pokretljivost u svim smjerovima
- Čvrsti i visokokvalitetni materijali izrade
- Dugačak i savitljiv držač
- Stabilna baza i čvrst stisak rotirajuće glave
- Namijenjen za mobitele različitih veličina
- Omogućava ugodno i udobno gledanje sadržaja s mobitela

Što dobivate?

SpanPro sadrži bazu s rasponom od 8 cm kako biste ga mogli postaviti bilo gdje, dug i fleksibilan držač koji možete okrenuti kako vam odgovara i rotirajuću glavu koja se prilagođava veličini vašeg uređaja.

Kliknite ovdje da saznate više o SpanPro držaču i ugrabite Black Friday popust

PR PR Foto: PR

Axsio Full HD - Mini rotirajuća sigurnosna kamera

Višenamjenska mini kamera štiti dom od neželjenih posjetilaca. U svakom trenutku možete pratiti što se dešava na vašem posjedu.

Axsio Full HD sve što vam je bitno „drži na oku“. Ova sigurnosna kamera se lako postavlja u bilo koji kut: trgovine, kuće, ureda, automobila i sl. Potrebno ju je povezati s bilo kojim pametnim iOS ili Android uređajem, ulogirati se putem aplikacije i jednim klikom provjeriti sigurnost svojih posjeda. Njena najveća prednost je detekcija pokreta – kada senzori kamere uoče pokrete, šalju vam obavijest na mobitel, tako da možete brzo reagirati u slučaju neželjenih „posjeta“. Kamera se puni putem USB-a i tijekom punjenja snimanje se ne prekida. Zahvaljujući visokokvalitetnoj rezoluciji od čak 1080P i infracrvenom svjetlu, ova kamera će pružiti blistavo čiste noćne snimke u krugu od 5 metara udaljenosti.

Zašto je MORATE imati?

- Čuva vam leđa i imovinu 24/7
- Praktična je i minijaturna, pa je nitko neće primijetiti
- Detektira pokrete i šalje obavještenja na mobitel
- Lako se povezuje na svaki mobitel
- Pruža sjajan pregled pod kutom od 150 stupnjeva
- Možete je postaviti na otvorenom ili u zatvorenom
- Može služiti i kao monitor za bebu

Što dobivate?

Axsio Full HD sadrži mini, elegantnu kameru koju lako možeš postaviti u svaki kutak, rotirajuće magnetno postolje, 2 kabela različitih duljina i metalnu pločicu za pričvršćivanje kamere na različite površine.

Kliknite ovdje da saznate više o Axsio Full HD kameri i ugrabite Black Friday popust

PR PR Foto: PR

Verso – Analogno-digitalni pretvarač

Sačuvajte dragocjene snimljene trenutke na modernim uređajima uz mini pretvarač koji pretvara analogne zapise u digitalne zapise.

Verso će u par trenutaka snimke sa starih kazeta i uređaja prebaciti na računalo ili telefon! Zahvaljujući kabelima za različite uređaje, možete prenositi podatke s videokamere, kazete, DVD-a i drugih uređaja. Najbolje od svega je što ga svatko može koristiti jer je toliko jednostavan za korištenje! Gledajte i slušajte stare snimke koje će vas vratiti u prošla vremena, izmamiti osmijeh i podsjetiti vas na lijepe trenutke.

Zašto ga MORATE imati?

- Pretvara analogne zapise u digitalne
- Jednostavno se koristi – pogodan za svakoga
- Čuva vaše najdraže i najstarije uspomene sigurnima
- Sadrži 4 kabela za spajanje s različitim uređajima
- Skraćuje vrijeme pretvaranja analognog sadržaja u digitalni

Što dobivate?

Verso sadrži mini pretvarač s USB priključkom i 4 različita priključka koji odgovaraju različitim uređajima, USB kabel s kojim možete povezati uređaje ako su udaljeni i CD za instaliranje uređaja.

Kliknite ovdje da saznate više o Verso pretvaraču i ugrabite Black Friday popust

PR PR Foto: PR

Vrijeme je za akciju!

Slijedi ono najvažnije! Cijena ovih uređaja snižena je za nevjerojatnih 50 % - popust kojem je teško odoljeti, a dovoljan je jedan klik da se stvore pred vašim vratima. S obzirom da je sezona blagdana i darovanja, ne morate puno tražiti ni darove najdražim osobama. Samo bacite pogled na naš popis, gdje možete naći ponešto za svakoga.

NAPOMENA: Popusti su vremenski i količinski ograničeni, a mnogo nas si želi olakšati i uljepšati život s ovim uređajima. Zato požurite kako ne biste ostali bez svog omiljenog uređaja po ludo niskoj cijeni. Ne čekajte da Black Friday popusti završe, već reagirajte odmah!

>>> Kliknite ovdje za RodMob – Svestrani autodržač za mobitel
>>> Kliknite ovdje za SpanPro – Praktični držač za mobitel
>>> Kliknite ovdje za Axsio Full HD - Mini rotirajuća sigurnosna kamera
>>> Kliknite ovdje za Verso – Analogno-digitalni pretvarač

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene