Obavijesti Video Pretražite Navigacija
HUAWEI DONOSI

Naše, a svjetske: Tri domaće aplikacije koje vrijedi istražiti i poduprijeti

Tri domaće aplikacije koje će vas zabaviti ove blagdane
Tri domaće aplikacije koje će vas zabaviti ove blagdane PR
Aktualno Galerija Istražite Huawei AppGallery na svom Huawei uređaju Istražite Huawei AppGallery na svom Huawei uređaju Foto: PR Ove blagdane istražite Huawei AppGallery na svom Huawei uređaju Ove blagdane istražite Huawei AppGallery na svom Huawei uređaju Foto: PR George aplikacija u Huawei AppGalleryju George aplikacija u Huawei AppGalleryju Foto: PR Pratite svoje pakete preko aplikacije mPošta u Huawei AppGalleryju - 15 Pratite svoje pakete preko aplikacije mPošta u Huawei AppGalleryju - 15 Foto: PR +10 Aplikacija Pričalica s više od 50 bajki i priča Huawei AppGalleryju - 14 Galerija 1/15 >>
Aplikacija koja će otkriti nove sportske favorite, ona kojom će roditelji lakše uspavati dijete ili pak ona s kojom možemo odlutati u neke druge svjetove bilo da smo doma ili u javnom prijevozu, svaku od te tri domaće aplikacije vrijedi istražiti i poduprijeti.

Dok su na našim mobitelima donedavno prevladavale većinom strane aplikacije, s novonastalom situacijom sve se više koristimo online servisima lokalnih pružatelja usluga, i to pomoću njihovih aplikacija koje njihove usluge čine bržima i jednostavnijima.

Pročitajte i ovo Pametni telefon postao je nešto bez čega danas ne možemo zamisliti svoju svakodnevicu Huawei donosi Dnevno više od dvije tisuće puta dotaknemo ekran: Najčešće aktivnosti koje radimo na pametnim mobitelima PR Huawei Otključajte kreativnost uz Petal Clip i Huawei nova 9 SE pametni telefon

Sve više korisnih domaćih aplikacija ako ste korisnici Huawei uređaja možete pronaći i na njihovom alatu Huawei AppGallery koji je na globalnom tržištu tek dvije godine, a već se uspio nametnuti u top tri trgovine aplikacijama. Njezina je posebnost u intenzivnoj suradnji s lokalnim developerima. U toj Huaweijevoj trgovini aplikacijama možete pronaći sve više domaćih koje nam mogu koristiti u svakodnevnom životu, poput bankovnih aplikacija svih vodećih banaka u Hrvatskoj – PBZ-a, Zagrebačke banke, OTP banke, RBA-a, HPB-a, Erste banke, kao i njihova aplikacija za brzi prijenos novca Keks Pay.

Tri domaće aplikacije koje će vas zabaviti ove blagdane Bankovne aplikacije u Huawei AppGalleryju (Foto: PR)

Informirani u svakom trenutku možete biti pomoću aplikacija raznih medijskih kuća, kao što je i aplikacija našeg portala DNEVNIK.hr, dok će se na Huawei AppGalleryju naći i aplikacije eGrađani, Hrvatska pošta, HAC ENC i meteorološke koje će nam u ovo blagdansko vrijeme biti najkorisnije šaljemo li pakete najbližima ili tražimo propusnice ako se želimo vratiti kući za blagdane.

Iz Huaweija ističu kako na njihovu ''tržnicu'' tjedno stiže u prosjeku 5000 aplikacija svih kategorija, a mnoge će zanimati i ove tri domaće aplikacije.

Sportyn kao moćna virtualna sportska zajednica

Čini se kako bi aplikacija Sportyn mogla promijeniti globalnu sportsku zajednicu. Jedinstvena je po svojoj naprednoj algoritamskoj tražilici koja uz pomoć umjetne inteligencije omogućuje agentima, sponzorima i skautima, kao i sportskim fanaticima da što brže pronađu sportaša, bio on zvijezda ili zvijezda u nastajanju, bez obzira na njegovu dob, zemlju ili sport, čak i ako je ime sportaša potpuno nepoznato. Ako ga vide oni koji prepoznaju njegov potencijal, život mu se može promijeniti preko noći.

Tri domaće aplikacije koje će vas zabaviti ove blagdane Istražite Huawei AppGallery na svom Huawei uređaju (Foto: PR)

Na aplikaciji možete vidjeti i visokokvalitetne videe u trajanju do 60 sekundi koji su sigurno arhivirani i kategorizirani prema sportovima, potezima i akcijama kako biste ih mogli što jednostavnije pregledavati, dijeliti i komentirati.

Autori aplikacije nadaju se da će njihovo inovativno rješenje ponuditi pregledniju pretragu sportaša i njihovih akcija te da će se za razliku od drugih kanala, koji nude brzi, nefiltrirani i tipičan sadržaj za pregledavanje široke populacije, na Sportyn moći osloniti sportski obožavatelji, ali i regruti.

Pričalica – najpopularnija domaća aplikacija za roditelje

Ako ste jedan od onih koji čitajući priče prije spavanja svome djetetu zaspi prije negoli ono samo, ova aplikacija mogla bi vam pomoći da odlazak na spavanje učinite lakšim za vaše dijete, ali i za vas same.
Pričalica je aplikacija koju je osmislio hrvatski glumac Zoran Pribičević, koji je i sam roditelj, a većinu priča koje se na njoj nalaze, kako kaže, testirao je na svojoj djeci.

Tri domaće aplikacije koje će vas zabaviti ove blagdane Aplikacija Pričalica s više od 50 bajki i priča Huawei AppGalleryju - 14 (Foto: PR)

Na aplikaciji koju također možete naći na Huawei AppGalleryju nalazi se više od 50 različitih bajka i priča za djecu od tradicionalnih, svjetskih i originalnih do personaliziranih priča koje omogućuju roditeljima da za svoju djecu kreiraju priče u kojima se spominje njihovo ime.

U Pričalici se nalazi više od 1000 imena u različitim padežima. Ako nekog imena nema, moguće ga je poslati i autori će ga dodati unutar dva tjedna, a uz opis djeteta, najdražu igračku, najdraže jelo, sretnu misao i slično roditelj može kreirati sasvim posebnu priču u kojoj je njegovo dijete glavni junak.

Osim što ova aplikacija pomaže da roditelji čija djeca ne mogu zaspati bez čitanja priče ponekad mogu ''ukrasti'' pet minuta za sebe na kraju napornog dana, ova aplikacija uspješno će zabaviti djecu prilikom dugog čekanja kod doktora ili na dužim putovanjima.

Stoga ne čudi kako je Pričalica, koja je djelomično besplatna, uspjela u vrlo kratkom roku postati jedna od najtraženijih aplikacija za roditelje u Hrvatskoj.

Book&Zvook - prva mobilna aplikacija za slušanje knjiga na hrvatskom jeziku

A za uspavljivanje roditelja ili pak pogled u neke druge svjetove tu je aplikacija koja omogućuje slušanje sve popularnijih audioknjiga na hrvatskom jeziku. Takvo uživanje u literaturi svake je godine sve popularnije, a istraživanja su pokazala da konzumenti audioknjiga biraju slušanje umjesto čitanja kada za to baš i nemaju vremena odnosno zbog praktičnosti. U knjigama tako mogu uživati i dok rade neku svakodnevnu rutinsku radnju; pospremaju stan, kuhaju, glačaju rublje, kao i kad čekaju u redu, putuju na posao ili čekaju u čekaonici kod doktora.

Book&Zvook prva je mobilna aplikacija za slušanje knjiga na hrvatskom jeziku zahvaljujući kojoj možete uživati u dojmljivim izvedbama domaće i prijevodne književnosti, poezije, publicistike, lektira i pomno uređenih naslova za djecu.

Tri domaće aplikacije koje će vas zabaviti ove blagdane Aplikacije u Huawei AppGalleryju - 5 (Foto: PR)

Te tri aplikacije potražite u Huawei AppGalleryju kao i mnoge druge, uživajte u njima i istražite ih ovih blagdana te učinite svoj život jednostavnijim uz pomoć drugih alata Huawei Mobile Servicea kao što su Huawei Mobile Cloud na kojem će vaše fotografije i podaci biti sigurno pohranjeni, Huawei Video ili Huawei Browsers uz koji ćete pretraživati još brže i sigurnije.

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom HUAWEI po najvišim profesionalnim standardima.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene