Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Narkomafija spremala atentat na Ružu Tomašić

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
HSP-ovoj saborskoj zastupnici Ruži Tomašić narkomafija ponovno prijeti likvidacijom. Potvrdio je to njezin stranački kolega Pero Kovačević. Zavjeru podzemlja protiv zastupnice HSP-a razotkrili su agenti SOA-e.

Nakon što je otvoreno progovorila o korčulanskom dileru Jakši Cvitanoviću, krenule su i prve prijetnje likvidacijom. 

Pročitajte i ovo Vladimir Putin ispovijest investitora "Ovo je Putinova lista za odstrel, ja sam na njezinu vrhu. Krenut će u ubilački pohod" Ilustracija Mračna pozadina Otkriveno tko stoji iza više od 100 atentata u Jemenu: Ubijani su ljudi koji nemaju veze s terorizmom

Nakon višemjesečnog bijega i Cvikovog uhićenja sredinom siječnja, počela je i bolja suradnja s policijom oko hvatanja opskrbljivača drogom, ističe Kovačević. 

Sigurnosno-obavještajna agencija (SOA) došla je do informacija kako određeni narko-šefovi zbog sve većeg stezanja obruča i prijetnji da će ih otkriti, spremaju likvidaciju HSP-ove zastupnice. 

- Prije 20 i nešto dana smo mi, vodstvo HSP-a, kao i sama gđa Ruža Tomašić, imali takve informacije i mi smo prepustili taj dio posla obavještajnoj zajednici i policiji. Ne možemo govoriti o detaljima da ne ometamo rad policije i nadležnih državnih tijela, rekao je Pero Kovačević.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene