Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prozvan za mobing

Suprug radnice koja je progovorila o poslovanju u tvrtki Boso: 'Želim se ispričati gospodinu Staniću'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prema informacijama koje smo dobili od PU Vukovarsko srijemske, danas u 10:50 došlo je do verbalnog, a potom i fizičkog obračuna između dvije muške osobe na parkiralištu ispred trgovačkog centra Boso u vinkovačkoj ulici H.D.Genschera.

Doznajemo kako se radi o Bosiljku Staniću, vlasniku tvrtke Boso.

Pročitajte i ovo Ivan Kaštelan i Ana Hinić - 2 Ravnateljice nije bilo Roditelj u učionici nasrnuo na profesora: "Ovo nije prvi napad u toj školi, što je poduzela ravnateljica?" Ilustracija Škola u Trogiru Uhićen otac učenice koji je upao u razred i šakom udario profesora: "Djeca su u šoku!"

Neposredno nakon napada, novinaru Provjerenog javio se Željko Dujmić, suprug radnice koja je prva otvoreno progovorila o poslovanju u tvrtki Boso. Željko nam je u telefonskom razgovoru potvrdio da je osoba koja napala Bosiljka Stanića, njegov brat.

Željko i Ivanka Dujmić se u potpunosti ograđuju od napada na Bosiljka Stanića i tvrde da ne znaju koji je motiv.

'Ovim putem želim se ispričati gospodinu Staniću i njegovoj obitelji što je došlo do ovog incidenta. Nisam odgovoran i ne želim uopće da se u tom kontekstu spominje moje ime i ime moje obitelji. Moj brat je moj brat njegov život je njegov život i ono što je počinio on mora biti odgovoran za to', rekao je Željko Dujmić.

Iz tvrtke Boso stiglo je priopćenje za medije koje prenosimo u cijelosti:

'U prijepodnevnim satima ispred sjedišta društva Boso d.o.o. u Vinkovcima napadnut je direktor Bosiljko Stanić. Gospodin Stanić napadnut je drvenim kolcem. O događaju je obaviještena policija koja trenutno radi očevid, a napadač je prije dolaska policije pobjegao s mjesta događaja.

Svjedoci događaja navode da je napadač Ivica Dujmić, brat supruga Ivanke Dujmić, bivše djelatnice društva Boso d.o.o. koja je proteklih nekoliko tjedana u medijima iznijela cijeli niz lažnih optužbi na račun gospodina Stanića i poslovanja tvrtke Boso.

Napad je nažalost uslijedio nakon mnogobrojnih prijetnji koje Bosiljko Stanić i njegova obitelj primaju već tjednima, a koje su vezane uz lažne optužbe iznesene u javnosti.

'Ja i moja obitelj do sada smo primili brojne prijetnje, prijete nam smrću, a ovaj napad pokazuje da misle ozbiljno. Napadač me prvo pokušao pregaziti autom, a zatim me i napao drvenim kolcem. Do sada je iznesen niz laži i uvreda na moj račun, nanijeli su nam štetu, ugrožavaju i radna mjesta naših 1200 radnika. Protiv toga sam se odlučio boriti zakonskim putem, nisam htio istupati i obračunavati se preko medija. Sad više nemam izbora, moj život i životi moje obitelji su u opasnosti. Na medije apeliram da
provjere glasine koje dopiru do njih i da ne sudjeluju u hajci koju pojedinci vode protiv mene i moje tvrtke', izjavio je Bosiljko Stanić.

Gospodin Bosiljko Stanić će u narednim danima iznijeti sve informacije vezane uz lažne optužbe na račun njegove tvrtke, a također će protiv osoba koje su ga lažno optužile poduzeti zakonom propisane korake.

Više informacija o događaju bit će dostupno tijekom dana', stoji u priopćenju iz tvrtke.

Više informacija donosi večerašnja emisija Provjereno u 22:20. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene