Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Produženi vikend

Naoružajte se strpljenjem: Gužve na autocestama i graničnim prijelazima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Promet je pojačan na pojedinim autocestama i graničnim prijelazima.

Pojačan je promet na autocestama A2 Zagreb-Macelj u smjeru Zagreba i A3 Bregana-Lipovac u smjeru istoka. Na graničnom prijelazu Bajakovo kolona vozila duga je između 10 i 12 kilometara pa iz HAK-a vozače mole za strpljenje.

Pročitajte i ovo Kolona na A3 nakon prometne nesreće HAK poziva na oprez Nesreća na zagrebačkoj obilaznici, stvorila se višekilometarska kolona: ''Kaos je!'' Orkanska bura Stanje Autocesta Rijeka-Zagreb otvorena je za sva vozila, zbog orkanske bure prekinute brojne trajektne linije

Magla, mjestimice vrlo gusta smanjuje vidljivost u Lici i Gorskom kotaru. Vozači se upozoravaju da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama, te održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Posebno gust promet na izlasku iz velikih gradova očekuje se u nastavku produženog vikenda, na Badnjak. Najprije će to osjetiti naplatne kućice ispred Zagreba, u Lučkom, Ivanjoj Reci, a slično se očekuje i u Karlovcu te trajektnim lukama i na graničnim prijelazima. Na ulazu/izlazu u Hrvatsku, Bregana, Macelj, Rupa, Pasjak, Kaštel i Plovanija, te na graničnim prijelazima Stara Gradiška, Slavonski Brod, Županja, Bajakovo, Vinjani, dodaju u HAK-u.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene