Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon brojnih nagađanja o sukobima u vodstvu Hrvatskih laburista, bivša predsjednica te stranke Nansi Tireli u četvrtak je potvrdila da se i službeno razišla s novim rukovodstvom predvođenim Tomislavom Končevskim.


"S jučerašnjim datumom istupila sam iz Hrvatskih laburista", rekla je Tireli dodavši kako je to jedina izjava koju trenutno namjerava davati. Pritom nije željela pojasniti koji su joj daljnji planovi, odnosno jesu li utemeljene medijska nagađanja o prelasku u SDP.

Vezani članci Davor Bernardić, Ranko Ostojić i Zoran Milanović (Foto: Jurica Galovic/PIXSELL) Milanović poručio građanima: ''Izaberete li mene, Hrvatska će i bez obećanja biti jedna posve normalna zemlja'' Zoran Milanović (Foto: Luka Stanzl/PIXSELL) SDP podržava Milanovića za predsjedničkog kandidata, jedan član glasao protiv

Predsjednik laburista Končevski novinarima je izjavio da je suspendirao Tireli zbog toga što je naštetila stranci izjavama na rovinjskom radiju FM, no Tireli je potvrdila kako je i prije suspenzije podnijela zahtjev za ispisivanjem iz stranke. (Hina)