Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon više slučajeva trovanja

S polica povučen dio asortimana, a i kupci biraju druge opcije: "Voda je super"

Aktualno Galerija Povlačenje s polica, ilustracija - 3 Povlačenje s polica, ilustracija - 3 Foto: DNEVNIK.hr Povlačenje s polica, ilustracija - 2 Povlačenje s polica, ilustracija - 2 Foto: DNEVNIK.hr Povlačenje s polica, ilustracija - 1 Povlačenje s polica, ilustracija - 1 Foto: DNEVNIK.hr +0 Piće na polici Galerija 1/4 >>
S polica velikih trgovačkih lanaca, ali i malih trgovina u susjedstvu sporni proizvodi bili su povučeni, ali djelomično se već vraćaju u prodaju. U ugostiteljskim objektima ih ipak malo tko naručuje.

Na splitskoj Rivi uživalo se u suncu, ali napici koji su posljednjih dana u fokusu - ne naručuju se. Velika većina bira neka druga osvježavajuća pića.

"Pa eto, kad se već ta vijest proširila onda malo isto razmišljaš šta ćeš pit. A ionako voda je super, pa eto", kaže Antoni iz Splita.

Dio velikih trgovaca privremeno je povukao sporne serije pića s polica. Jednak prizor i u malim trgovinama.

"Sigurnost kupaca je na prvom mjestu pa smo preventivno maknuli proizvode za koje smo dobili informaciju da su potencijalno rizični. Maknuli smo ih iz prodaje", rekao je Robert Fućak iz Ceha trgovaca Rijeke reporteru Dnevnika Nove TV Ivanu Kaštelanu.

Pročitajte i ovo Coca-cola i Romerquelle voda Trovanja gaziranim pićima Jedan muškarac se još uvijek oporavlja, ponovo se oglasila Coca-Cola: "Sada znamo da je riječ o izoliranom slučaju"

Gdje je sada roba koje nema na policama, što će biti s njom, pitao je reporter.

"Vraća se na police, dobili smo uvjeravanja da je sve kako treba", rekao je Fućak.

Više pogledajte u priloženom videu

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene