Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon vijesti da je najpoznatiji hrvatski karizmatik fra Zvjezdan Linić u bolnici zbog ciste na mozgu, društvene mreže preplavile su poruke i želje za ozdravljenjem.


Facebook stranica Tabora, gdje fra Zvjezdan Linić drži seminare duhovne obnove, puna je ohrabrujućih poruka i molitvi za patera koji se, kako je Dnevnik.hr jučer objavio, trenutno nalazi u bolnici zbog ciste na mozgu.

'Sada je na nama red da molitvama vratimo pateru sve što je učinio za nas', napisala je Mirela. 'Ma on je jak i hrabar čovjek u Božjim rukama, ja znam da njemu nitko ništa ne može. Bit će on super i još bolje', Sanjina je poruka.

>> Fra Zvjezdan Linić završio u bolnici

'Dragi fra Zvjezdane! Želim vam brz oporavak i da nam brzo dođete iz bolnice. Trebamo Vas i volimo. Neka Vas Gospodin blagoslovi i neka Vas čuva', 'Bože dragi čuvaj ga.... pomozi mu sada u njegovoj bolesti.... On je nama mnogo sa Tobom pomogao, sada ti njemu pomozi', 'U molitvi i žrtvi ste mi svakoga dana. Od kad sam vas osobno upoznao moj život je krenuo u jednom potpuno drugom smjeru. Tako da osjećam dužnost moliti za vas svaki dan.'

Na liječničkom pregledu fra Zvjezdanu Liniću otkrivena je cista na mozgu koja će se morati odstraniti pa će morati na operaciju. On se trenutno nalazi u bolnici te se osjeća dobro. 'Pater zahvaljuje na svim porukama, mail-ovima, pozivima (na koje trenutno ne stigne odgovoriti te moli za razumijevanje), a najviše zahvaljuje na molitvama. Sve vas radosno pozdravlja i blagoslivlja', poručuju iz Tabora na službenoj Facebook stranici. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook