Zahvaljujući donacijama, obitelj Knobloch ponovno je zajedno, a iz trošnog iznajmljenog stana uselila se u vlastitu prizemnicu.

Galerija


Nakon što je Provjereno početkom godine prikazalo priču o siromašnoj obitelji u kojoj majka boluje od cerebralne paralize zbog koje je zatočena na katu kuće u trošnom, iznajmljenom stanu, a njezino dvoje djece, sin i kćer, ostalo bez oca koji si je oduzeo život, rijetki su ostali imuni.

Vezani članci Ljubica - 6 Na pažnju i dobrotu nije navikla, a onda su Ljubici ljudi pokazali kakva srca imaju: "U nekom trenutku pomisliš da više nema dobrih ljudi, ali ima ih" Novi početak za obitelj Knobloch - 14 Još jednom ste učinili čudo zbog kojeg nekad uplakana mala Ana danas ne skida osmijeh s lica: "Zamalo sam pala u nesvijest..."

Suze djevojčice Ane Knobloch koja je morala odseliti 20 kilometara dalje od majke i brata kako bi mogla pohađati školu, i njezin san da obitelj preseli u dom u kojem se njezina bolesna mama ne mora uspinjati stepenicama, dom koji je ne bi podsjećao na tragičnu sudbinu njezinog oca, dom u kojem nije hladno i nema vlage, došle su do srca gledatelja Provjerenog.

Kao i puno puta dotad, ujedinili su se, odlučili pomoći i za još jednu obitelj dogodilo se, čudo. Sedam mjeseci kasnije ova skromna obitelj dočekala je ekipu Provjerenog u vlastitoj kući, prizemnici bez stepenica, baš onakvoj kakvu su sanjali. Dom je to u kojem djevojčica Ane s ponosom pokazuje svoju sobu u kojoj crta, uči i odrasta, uz neke nove snove poput onog da jednom postane doktorica. Zahvalna je, kaže stidljivo, dječji, svim ljudima koji su pomogli, od onih koji su uplaćivali novac do onih koji su pomogli radovima i donacijama materijala.

Cijelu priču pogledajte večeras u Provjerenom na Novoj TV.

Emisiju gledajte četvrtkom od 22:15 na Novoj TV, a više o pričama iz Provjerenog saznajte na novatv.hr/provjereno

Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr