Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ponovno su na okupu

Čudo nakon tragedije: Gledatelji Provjerenog ujedinili se i pomogli djevojčici Ani

Obitelj Knobloch uselila se u vlastitu prizemnicu - 7
Obitelj Knobloch uselila se u vlastitu prizemnicu - 7 Provjereno
Aktualno Galerija Obitelj Knobloch uselila se u vlastitu prizemnicu - 6 Obitelj Knobloch uselila se u vlastitu prizemnicu - 6 Foto: Provjereno Obitelj Knobloch uselila se u vlastitu prizemnicu - 7 Obitelj Knobloch uselila se u vlastitu prizemnicu - 7 Foto: Provjereno Obitelj Knobloch uselila se u vlastitu prizemnicu - 8 Obitelj Knobloch uselila se u vlastitu prizemnicu - 8 Foto: Provjereno Obitelj Knobloch uselila se u vlastitu prizemnicu - 9 Obitelj Knobloch uselila se u vlastitu prizemnicu - 9 Foto: Provjereno +10 Obitelj Knobloch uselila se u vlastitu prizemnicu - 10 Galerija 1/15 >>
Zahvaljujući donacijama, obitelj Knobloch ponovno je zajedno, a iz trošnog iznajmljenog stana uselila se u vlastitu prizemnicu.

Nakon što je Provjereno početkom godine prikazalo priču o siromašnoj obitelji u kojoj majka boluje od cerebralne paralize zbog koje je zatočena na katu kuće u trošnom, iznajmljenom stanu, a njezino dvoje djece, sin i kćer, ostalo bez oca koji si je oduzeo život, rijetki su ostali imuni.

Pročitajte i ovo Provjereno: Marijan Gregurina - 5 Život stao u pet vrećica Marijan je ostao bez svega, a država mu je pomogla sa 150 eura: "Nikad nisam zamišljao ovakvu starost. Nikad." Provjereno: Zadarska udruga - 1 Uz pomoć dobrih ljudi Zadarska udruga nakon priče Provjerenog dobila novi dom, ali posla je još mnogo: "To su djeca ovog grada i treba naći rješenje za njih"

Suze djevojčice Ane Knobloch koja je morala odseliti 20 kilometara dalje od majke i brata kako bi mogla pohađati školu, i njezin san da obitelj preseli u dom u kojem se njezina bolesna mama ne mora uspinjati stepenicama, dom koji je ne bi podsjećao na tragičnu sudbinu njezinog oca, dom u kojem nije hladno i nema vlage, došle su do srca gledatelja Provjerenog.

Kao i puno puta dotad, ujedinili su se, odlučili pomoći i za još jednu obitelj dogodilo se, čudo. Sedam mjeseci kasnije ova skromna obitelj dočekala je ekipu Provjerenog u vlastitoj kući, prizemnici bez stepenica, baš onakvoj kakvu su sanjali. Dom je to u kojem djevojčica Ane s ponosom pokazuje svoju sobu u kojoj crta, uči i odrasta, uz neke nove snove poput onog da jednom postane doktorica. Zahvalna je, kaže stidljivo, dječji, svim ljudima koji su pomogli, od onih koji su uplaćivali novac do onih koji su pomogli radovima i donacijama materijala.

Cijelu priču pogledajte večeras u Provjerenom na Novoj TV.

Emisiju gledajte četvrtkom od 22:15 na Novoj TV, a više o pričama iz Provjerenog saznajte na novatv.hr/provjereno

Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene