Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Nakon sunčanog vikenda ponovno kiša

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Noćas u mnogim dijelovima Hrvatske - temperaturni šok. Zahladnjelo je za čak desetak stupnjeva, a kiša je padala gotovo cijeli dan. No zahladnjenje je došlo na kratko, i to većinom na kontinentu. Na moru, posebno u Dalmaciji, kiša neće kvariti odmore.

Temperatura se najviše spustila u središnjim i gorskim djelovima zemlje.
U Karlovcu je tako u podne izmjereno samo 16 stupnjeva, ali i u ostalim gradovima, u Varaždinu, Zagrebu, Sisku samo 17,18 stupnjeva što je i za 10 stupnjeva manje nego jučer.

Pročitajte i ovo Ilustracija Vremenska prognoza Stiglo nam je proljeće: Meteorolog otkrio što nas čeka na početku novog tjedna Ilustracija Vremenska prognoza Meteorolog Ivan Čačić otkriva kakvo nas vrijeme očekuje početkom Velikog tjedna

'U nedjelju navečer i u ponedjeljak proći će nas jedna nova hladna fronta koja će opet biti najizraženija u sjeverozapadnim djelovima i na sjevernom Jadranu. Nažalost bit će još izraženija nego ova danas, bit će grmljavinskih pljuskova, temperatura će se opet spustiti, bit će dosta kiše. Utorak uglavnom nestabilno i to u svim krajevima pa čak i na južnom Jadranu,' kaže meteorologinja Ana Bago.

Nakon toga vraća nam se ljeto i to u najboljem izdanju - neće biti prevruće i presparno. U kopnenim krajevima temperatura od 23 do 27, a na moru do 30 stupnjeva. Vrijeme kao stvoreno za uživanje u odmoru.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene