Obavijesti Video Pretražite Navigacija
opuštenije izdanje

Vlada se naradila, pogledajte gdje će na godišnji: "A znaju svi, uvijek je isto mjesto..."

Nakon sjednice vlade u četvrtak, premijer Andrej Plenković i ministri idu dva tjedna na godišnji odmor. Pogledajte što su rekli gdje će ga provesti.

Sjednica vlade u četvrtak posljednja je koju su premijer Andrej Plenković i ministri obavili prije odlaska na godišnji odmor. Spomenuli su i gdje će ga provesti. "A znaju svi, uvijek ista stvar. Uvijek idem u Rijeku, prije toga ću ići malo u Dalmaciju", rekao je Plenković.

Pročitajte i ovo Plenković na TikToku "Je l' bilo ok?" VIDEO Pokazao par trikova, pokušao biti kul i šaljiv: Plenković postao tiktoker, njegov prvi video morate pogledati Gabrijela Kišiček - 1 Analiza Gabrijele Kišiček Tko bi pobijedio u sučeljavanju Milanovića i Plenkovića: "To bi bilo napeto gledati, međutim..."

Ministar financija Marko Primorac preferira južnije krajeve, ali će i raditi tijekom godišnjeg odmora. "Nećemo ga iskoristiti u komadu, već smo sada dogovorili određene aktivnosti tako da će on doista biti isprekidan, ali bit ćemo negdje u južnoj Dalmaciji", rekao je.

Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović odlazi na Pag, i nada se da će se moći malo odmoriti. "Plan imam otići u grad Pag na otoku Pagu, a od tamo, vidjet ćemo. Neću izazivati, imali smo već i neplanirane odlaske na požarišta, nadam se da toga neće biti, uglavnom ništa posebno", rekao je.

Naposljetku, ministar gospodarstva i održivog razvoja Davor Filipović provesti će godišnji odmor u gradu pod Marjanom. "Da tako kažem godišnji će biti pun aktivnosti, a onaj preostali dio provest ću sa svojom obitelji u Splitu kao što to činim dugi niz godina, možda koji dan odem u Bol. Tako sam to radio prethodnih godina", rekao je.


Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene