Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Strani mediji se raspisali o Hrvatskoj: Ustavni sud blokirao Milanoviću put za sastavljanje vlade, ali kad bi mu to uspjelo...

Nestao 64-godišnjak

Ni nakon šest dana potrage nije pronađen nestali pastir u Klisu, traži ga 50 ljudi s potražnim psima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Već šest dana traga se za 64-godišnjim muškarcem na području sela Nisko u općini Klis.

Šesti je dan potrage na području sela Nisko u općini Klis. I u nedjelju je za nestalim 64-godišnjim pastirom i njegovim psom tragalo 50-ak ljudi, ali bez rezultata, objavili su iz Hrvatske gorske službe spašavanja.

Pročitajte i ovo Nestali djed - 1 Bio maskiran u mušketira Muškarca (82) nema gotovo dva mjeseca: Obitelj u očaju zato što je teški bolesnik, a nije popio lijekove Policija, ilustracija Udaljio se na Laništu Pronađen 14-godišnjak zbog kojeg je policija aktivirala alarm koji se pali samo iznimno

HGSS je uz pomoć potražnih timova, vatrogasaca, mještana, lovaca i policije pretražio teško pristupačna područja, uključujući jame i bunare. U višednevnoj potrazi sudjelovali su i članovi HGSS-a iz cijele Hrvatske s osam potražnih timova i potražnim psima, a za nestalim muškarcem tragalo se i iz zraka helikopterom Hrvatskog ratnog zrakoplovstva te bespilotnim letjelicama s termokamerama.

''Korištena je specijalnom rasvjeta, terenska vozila, zapovjedno vozilo iz kojeg su voditelji potraga upravljali cijelom akcijom svakodnevno do dugo u noć. Nadamo se da ćemo dobiti još kakvu dodatnu informaciju koja bi pomogla u pronalasku nestale osobe i njegovog psa'', poručio je HGSS.

Muškarac koji se 5. svibnja oko 16 sati udaljio iz kuće u selu Nisko visok je oko 180 centimetara. Slabije je tjelesne građe i proćelav, a u vrijeme nestanka bio je odjeven u smeđe hlače, plavu traper košulju i na nogama je imao crvene tenisice.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene