Obavijesti Video Pretražite Navigacija
TEŠKA SITUACIJA

Dva dana bez struje i grijanja: "Umotali smo se u krpe, u svašta. Šutiš u krevetu, ne znaš što će biti..."

Aktualno Galerija Stojan Boromisa - 1 Stojan Boromisa - 1 Foto: DNEVNIK.hr Stojan Boromisa - 3 Stojan Boromisa - 3 Foto: DNEVNIK.hr Stojan Boromisa - 2 Stojan Boromisa - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Matea Ćorić Galerija 1/4 >>
Reporterka Dnevnika Nove TV Matea Ćorić dan je provela na Banovini koju je prvi put obišao novi ministar graditeljstva Branko Bačić i dao nova obećanja. Posjetila je i Glinu gdje su građani nakon dva dana dobili struju.

Teško je u okolici Gline, dva dana su stanovnici bili odsječeni i bez struje, a zbog toga neki nisu imali ni grijanje, javila je reporterka Dnevnika Nove TV Matea Ćorić.

Stojana Boromisu iz Gline Ćorić je pitala kako su se snašli.

"Smrz'o sam se, nismo imali grijanje. Umotali smo se u krpe, u svašta, 3, 4 deke, jorgana. Šutiš u krevetu, ne znaš što će biti. Hoćeš li se prehladiti. Nemam agregat. U kontejneru je teško i kad imaš grijanje", kazao je Boromisa i dodao kako su ložili malu peć na drva kako bi se zagrijali, a i na sebi nose po tri, četiri sloja odjeće.

Pročitajte i ovo Stanovnica kontejnerskog naselja Kata - 1 MINISTAR U OBILASKU Stanovnici Banovine pred Bačićem nisu skrivali suze, ali nada je sve što im ostaje: "Mora se čovjek nečemu nadati, ako izgubite nadu, izgubili ste sve"

Boromisa je naglasio i kako u njegovom mjestu nema ni javne rasvjete pa se po noći po vani može kretati samo uz pomoć ručne lampe.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene