Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vozit će sezonske linije

Nakon 20 godina ponovno se uspostavlja zračna linija Split-Beograd

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon punih 20 godina ponovno se uspostavlja zračna linija Split-Beograd koaj će prometovati sezonski, od 1. lipnja do 28 rujna.

Croatia Airlines uspostavit će ovog ljeta sezonsku zrakoplovnu liniju Split-Beograd čime će nakon više od 20 godina biti obnovljeni letovi između ta dva grada, priopćila je danas beogradske zračna luka 'Nikola Tesla', a javlja agencija Beta.

Pročitajte i ovo Djevojčica uz majku pije sok Podignuta optužnica Majka trovala kćer (4) lijekovima za smirenje: "Imala je trzajeve cijelog tijela, probleme s hodanjem" Avion Prelet aviona VIDEO Što se to događa na nebu iznad Zagreba? Građane uznemirilo kruženje aviona

Letjet će se dva puta tjedno, svakog ponedjeljka i petka i to od 1. lipnja do 28. rujna. Zrakoplov Croatia Airlinesa slijeće u beogradsku zračnu luku u 14.05 sati, a polazak za Split je u 14.40 sati.

U priopćenju se navodi kako će na liniji Split - Beograd prometovati turbo-elisni zrakoplov Bombardier Q400 kapaciteta 76 sjedišta.

Mediji u Srbiji podsjećaju kako će na istoj liniji dva puta tjedno od 2. srpnja prometovati i srpski avioprijevoznik Jat Airways. Srpski prijevoznik je još ranije, podsjeća zračna luka 'Nikola Tesla', osim Pule i Dubrovnika, uvrstio i Split među nove destinacije u svom ljetnom redu letenja s beogradske zračne luke. (Agencija VLM)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene