Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novogodišnji izbor gledatelja

Najviše gledatelja dočekalo 2013. uz program Nove TV!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nova TV je odnijela pobjedu te je imala najgledaniji novogodišnji TV program u zemlji, a Dnevnik Nove TV na Staru godinu gledalo je više do 740.000 ljudi.

Dnevnik Nove TV bio je najgledaniji u svom terminu kao i program Nove TV koji je od 19 sati na Staru godinu pa sve do jutarnjih sati nove 2013. pratio najveći broj gledatelja!

Pročitajte i ovo Ilustracija VREMENSKA PROGNOZA Je li kiša konačno iza nas? Meteorolog Nikola Vikić Topić otkriva kakvo nas vrijeme očekuje Tihomir Cipek i Sabina Tandara Knezović Gost Dnevnika Nove TV Žestoko se pregovara za parlamentarnu većinu: "Mislim da je to manji problem od fotelja"

Legendarni Fazlinovići u seriji 'Lud, zbunjen, normalan' opet su pokazali kako su kraljevi svog termina te ih je na Staru godinu, 31. prosinca gledalo više od 700.000 ljudi.

Dogodovštine Izeta, Faruka i Damira ostvarile su 39,7 posto udjela u gledanosti.

Nova TV je na dan prije Nove godine emitirala i spektakularan meč Mirko Filipović 'Cro Cop’ vs. Shinichi Suzukawa, bivšeg japanskog sumo borca. Cro Cop-a je s 36,6 posto udjela u gledanosti potukao ostale programe, a pred ekranima Nove TV Mirka je pratilo preko 650.000 hrvatskih gledatelja.

>> VIDEO Trijumf Cro Copa: Japanski 'Bad Boy' htio batine i nakon meča

Nova TV je odnijela pobjedu i u svom prigodnom novogodišnjem programu. Ponoć se pred malim ekranima dočekala upravo uz show 'I godina Nova 2013.' u kojemu je gledatelje nasmijavala ekipa iz Nad lipom 35. Show je ostvario 30,1 posto udjela u gledanosti, odnosno gledalo ga je više od pola milijuna gledatelja.

Najviše gledatelja ostalo je u 2013. godini upravo uz program Nove TV i to uz emisiju uživo 'S Novom u Novu'. Ova emisija je s 24,7 posto udjela u gledanosti i sa skoro 200.000 gledatelja odnijela pobjedu u svom terminu te pokazala kako je Nova TV i na samom početku 2013. ostala prvi izbor gledatelja.

*Izvor: Nielsen Audience Measurement
Ciljna skupina: AMR 4+ (opća populacija)

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene