Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pratite uživo

NAJTOPLIJA LJUBAVNA PRIČA: MALENA OVE GODINE NE ČEKA SAMA

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Velike ljubavne priče najduže se pamte jer nam daju vjeru da bezuvjetna ljubav ipak postoji. Ona je pokretač pozitivnih promjena, a svake godine pokreće nas ljubav najromantičnijeg para u Hrvatskoj, ali i šire, roda Malene i Klepetana.

Kao sve velike ljubavne priče i ova je pomalo tužna. Prije 24 godine, sad već umirovljeni domar škole u Brodskom Varošu, Stjepan Vokić pronašao je u polju Malenu s ranjenim krilom i od tada se brine za nju.

Pročitajte i ovo Malena i Klapetan - 1 umrla je malena Najpoznatijoj ljubavnoj priči u Hrvatskoj i šire došao je kraj: Klepetana će iduće godine dočekati prazno gnijezdo Slika nije dostupna Najpoznatiji ljubavni par Već 19. godinu zaredom njihova ljubav nikoga ne ostavlja ravnodušnim: Klepetan se vratio svojoj Malenoj

Klepetan je Malenoj sletio u gnijezdo prije čak 15 godina i, iako niti jednom rodanu prije nije dala ni blizu, njega je pustila u svoj život i od tada traje ova epska ljubav. Malena svake godine, na krovu škole, vjerno čeka svog Klepetana jer ni jedne jeseni ne može s njim odletjeti na jug. Kako bi preživjela zimu i dočekala ljubljenog, za nju se brine i radi joj društvo njihov zaštitnik gospodin Vokić.

Njihova snažna ljubav odolijeva svim preprekama. Svake godine Klepetan se vraća svojoj Malenoj skoro u isto vrijeme, oko 23. ožujka, prljav i izmoren, nakon što je preletio više od 13 tisuća kilometara i 25 država pa zajedno uživaju sve do kraja osmog mjeseca. Do sada su na svijet donijeli više od 50 ptića koje su skupa othranili i poslali na jug. Sve rode odlaze u toplije krajeve, a vjerna Malena čeka. Dok je Klepetan u dalekoj Africi, bude tu svega; od borbe s oštrim vremenskim uvjetima do udvaranja nepoznatih mužjaka pri kojima Malena nikada nije pokleknula.

Poput žene nekog moreplovca, Malena trenutno nestrpljivo čeka svog dragana i zna da se njihov susret bliži. No ove godine neće čekati sama; podršku će joj pružiti mnogi koje je njihova priča inspirirala prateći uživo Malenu i dolazak Klepetana na digitalnom ekranu na zagrebačkom Trgu koji je omogućila Jana. Voda s porukom poziva nas da podržimo ovu veliku ljubav našim porukama ljubavi koje će se prikazivati na spomenutom mjestu.

Uživo pogledajte nestrpljivo iščekivanje Malene.

Možda baš vaša poruka ljubavi dozove Klepetana pa doleti brže ili pak razveseli slučajnog prolaznika ili našeg čitatelja. Tko zna…#samoljubav nema granica.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene