Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Cesta oko stupa

Genijalci iz Dalmacije: "Radimo, al' ko će sad izmještat stup, asfaltiraj ti to oko toga i stavi malo fluorescentne piture"

Cesta oko stupa (Foto: Dnevna doza splitskog nereda)
Cesta oko stupa (Foto: Dnevna doza splitskog nereda) Foto: Dnevna doza splitskog nereda
Na Facebook stranici "Dnevna doza splitskog nereda" objavljena je fotografija snimljena na Putu Žnjana. Netko je cestu asfaltirao - oko stupa.

"Znate ono kad gledate bisere iz cilog svita na društvenim mrežama pa se smijete genijalcu iz Indije koji napravi cestu oko stupa?" pitaju se u statusu na Facebooku ispod kojeg je fotografija snimljena na splitskom Putu Žnjana. 

Pročitajte i ovo Motociklist naletio na pješaka Vozači, oprez! Prometna nesreća u Splitu: Ima ozlijeđenih, dio ceste zatvoren za sav promet Policija U policiji je Strašne scene u Splitu: Šakama izudarao dvije žene na terasi kafića, hvatali ga prolaznici

Na fotografiji koju su objavili na Dnevnoj dozi splitskog nereda vidi se kako je netko "provukao" asfalt oko stupa na koji su naišli. Kako bi ga vozači lakše uočili, podnožje stupa su namazali fluorescentnim bojama.

"E pa sad toga ima i u Splitu! Širia se Put Žnjana al ko će sad izmještat stup, asfaltiraj ti to oko toga i stavi malo flourescentne piture na bloketu i sve rješeno", piše dalje. 

Mnoge je stil gradnje podsjetio na kuću u Kini koja je svojedobno postala svjetski hit jer je vlasnici nisu htjeli prodati pa je autocesta sagrađena oko nje. 

"Da nema stupa, bili bismo Afrika bez struje", jedan je od komentara pod objavu. 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene