Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Predani policiji

Na vojnom poligonu kod Slunja zatečeno 13 ilegalnih migranata, prijavili da je nestala 12-godišnja djevojčica

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Strane državljane na vojnom poligonu Eugen Kvaternik zatekli su u petak u 18:30. Iz skupine se izgubila 12-godišnjakinja, a od tak za njom intenzivno tragaju pripadnici Oružanih snaga RH.

Na vojnom poligonu Hrvatske vojske  Eugen Kvaternik pored Slunja zatečeno je i identificirano 13 stranih državljana koji su predani policiji na daljnje postupanje, priopćilo je u subotu Ministarstvo obrane RH.

Pročitajte i ovo Davor Božinović, ministar unutarnjih poslova Osvrnuo se i na Milanovića Božinović o migrantima koji dolaze u Hrvatsku: "Oni kod nas dobiju 20 eura. Nemamo miigrantski problem" Vojna vježba u Slunju - 2 Pripreme za misiju na Baltiku Vatreni i uigrani: Ovako to izgleda kad "hrvatski topnici" uzmu moćan stroj u svoje ruke

Skupina od 13 stranih državljana koja je nezakonito prešla državnu granicu Republike Hrvatske, na vojnom poligonu “Eugen Kvaternik” kod Slunja identificirana je i zadržana u petak oko 18:30.

Tom prilikom pripadnici skupine stranih državljana prijavili su da se iz skupine izgubilo žensko dijete u dobi od 12 godina, navodi se u priopćenju MORH-a.

Od prijave nestanka, pripadnici Oružanih snaga RH provode mjere intenzivnog traganja za nestalom djevojčicom na području vojnog poligona Eugen Kvaternik.

O događaju je odmah obaviještena hrvatska policija koja je preuzela strane državljane u postupak i provodi intenzivne mjere traganja iz svoje nadležnosti, dodaju iz Ministarstva obrane RH-a.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene