Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Na sexy phone potrošio 19.000 kuna pa dobio otkaz

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija u Sisku podnijela je kaznenu prijavu zbog pronevjere protiv 45-godišnjaka B.V iz Siska koji je kao zaposlenik sisačke Gradske uprave protupravno koristio službeni telefon za pozivanje sexy govornog automata.

Priopćila je to PU sisačko-moslavačka, navevši kako je tako od srpnja do listopada 2006. godine potrošio za telefonske razgovore više od 8.000 kuna, za što je Grad Sisak podmirio ispostavljene račune, piše Sisak.info

Policija je priopćila i da je B.V. ukupno tijekom 2006. godine protupravno prisvojio telefonskih impulsa u iznosu od 19.000 kuna, za koje je Grad Sisak također podmirio račune i za koji je iznos Grad oštećen.

Pročitajte i ovo Pronevjera u Muzeju za umjetnost i obrt Kaznena prijava Prijevara kakva se ne pamti! Računovotkinja Muzeja za umjetnost i obrt majci prebacila 730.000 eura, a na sebe potrošila 633.000 Zapaljena kuća u Sisku policija traži počinitelja Ostali su bez svega i trebaju vašu pomoć! Zapalili su im kuću dok je u njoj bilo jedanaestero djece: "Ne znamo gdje ćemo spavati"

Kako doznajemo, zbog visokih telefonskih računa u navedenom razdoblju, Gradska uprava prijavila je policiji svoga djelatnika, te je, nakon istrage, policija i podnijela kaznenu prijavu zbog pronevjere. 

Sljedeće što slijedi je suspenzija neodgovornog gradskog uposlenika do okončanja sudskog procesa.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene