Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Manjak znanja najveći problem

Na predavanje o antikorupciji nije došao niti jedan ministar

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tvrtke u vlasništvu države zadovoljavaju zacrtane Antikorupcijske programe, zaključuje zajednička analiza ministarstva pravosuđa i financija.

Obvezu provođenja antikorupcijskih planova Vlada je društvima naložila 2009. Na listu uspješnih probile su se i Hrvatske željeznice, HAC, Hrvatske vode, iako su Uprave tih tvrtki bile meta USKOK-a.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović Poslao poruku biračima Milanović: “Rijeke pravde dolaze, oprat će ovu ustajalu smrdljivu Plenkovićevu močvaru“ Zoran Milanović objava na facebooku Oglasio se Milanović: "Ljudi, oni kradu i svima nam se smiju"

Savjete za uspješniju borbu poslušati nije došao ni jedan ministar ili predstavnik Uprave društava u vlasništvu države, a upravo je manjak znanja istaknut kao najveći problem.

>> O korupciji je šutjelo čak 1.000 dužnosnika!

'Ove konferencije će u pravilu, i seminari i izobrazbe, biti usmjerene da se ljudima to približi što to znači nepravilnost, mislim da ljudima to još nije jasno', rekao je Tomislav Mičetić iz Službe za unutarnju reviziju Ministarstva financija.

'Ja se nadam da ćemo uspostaviti pomoću ovog programa, koji ja smatram jednim prvim korakom, jednim osnovnim korakom, jedan standard za trgovačka društva', rekao je Davor Dubravica iz sektora za suzbijanje korupcije Ministarstva pravosuđa.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene